När löpningen känns tung och motivationen tryter kan det kännas bra att fylla på kunskapsnivåerna. Det är ju trots allt bekvämare än att ge sig ut på ännu ett träningspass! Låt oss ställa ett par frågor till Moa som gått Tränarprogrammet, Elittränarutbildningen och lärarprogrammet på Gymnastik- och idrottshögskolan och kan det mesta vad gäller kropp och fysik.

Ludvig Lange har valt att springa för Snättringe SK från årsskiftet. Ludvig har varit med på träningar under något års tid så många känner honom redan, men här kommer en intervju med Ludvig.

Då har Sven idag den 26 november 2020 jordfästs i St. Botvids kapell, och vilar i minneslunden på berget. En korp satt högt i en tall och hyllade honom när begravningsföljet anlände, något mer passande än denna korpsång från de barrskogsklädda vidderna går ju inte att uppbåda.

Svenne Roos har stämplat ut

Sven Roos, av flertalet äldre medlemmar känd bara som Svenne, har gått bort 94 år gammal. Han har i många år oroat sig för kommande sjukdomar, vilket vi andra vant oss att få höra. ”Den där förbannade kräftan” var ett uttryck som vi hörde i många år, men det drabbade inte Svenne vad vi vet.

Wiho det blev ett USM tillslut!!! Tyvärr blev det inget vanligt USM men på något vänster lyckades de lösa både en långdistans nu förra helgen och en sprint i slutet av oktober.

I helgen var 10 Snättringelöpare på Sveriges framsida för att försvara de gröngula färgerna i årets SM-helg i medel- och långdistans. Läs om tävlingarna här...

Det var länge oklart om det skulle bli några DM-tävlingar i år men lyckligtvis så fick vi det. Många Snättringelöpare sprang bra och gjorde fina prestationer! Dessutom gör vi en liten utlandskoll och ser vilka mästerskap våra utländska löpare sprungit.