Välkommen in i flytet

    7 filer

Vad ska man lägga krutet på om man börjat orientera, känner sig hyfsat stabil men vill bli bättre? Enligt mej, två saker. Här några tankar och övningar som kanske kan vara till hjälp.

Det var ett glatt gäng med barn, ungdomar och vuxna som åkte iväg till Dalarna för den årliga ungdomstävlingen Daladubbeln. De kom hem igen blöta men glada ändå. Här kommer en liten redogörelse från denna helg.

Två helger av SM-tävlande är nu till ända för både juniorer och seniorer. Lång, medel och stafett stod på programmet på de sista SM-tävlingarna för året. Och SSK tog hem två plaketter till!

Kul på USM i Oskarshamn

Bra prestationer av våra ungdomar på USM. Cissi, Elin, Jakob, Oscar, Isak o Hampus gjorde bra ifrån sig i den öppna fina terrängen utanför Oskarshamn. Småklurigt då det stundtals gick att springa riktigt fort. Oscar knep en 8:e plats på fredagens sprint för att följa upp med en 4:e plats på lången. Isak knep silvret på lången!

Kul med mtbo!

Vi blev ombedda och skriva något om mtb-orienteringstävlingen vi var med på i helgen. Det var SM i medeldistans med ca 300 deltagare. Snättringe sk hade ca 15 deltagare med många fina resultat, bland annat kan nämnas att Ludvig tog förstaplatsen i H12 både i lång- och medeldistans, Gustav detsamma i H10 och Isak tog brons i sprint.