Kul med mtbo!

Vi blev ombedda och skriva något om mtb-orienteringstävlingen vi var med på i helgen. Det var SM i medeldistans med ca 300 deltagare. Snättringe sk hade ca 15 deltagare med många fina resultat, bland annat kan nämnas att Ludvig tog förstaplatsen i H12 både i lång- och medeldistans, Gustav detsamma i H10 och Isak tog brons i sprint.

Rapport från U10mila

Sent omsider kommer här en liten rapport från ett klassiskt orienteringsäventyr

Seger i Måsenstafetten!

...för H16-laget. Och en finfin 19:e plats i herrarnas huvudklass där SSK i tre sträckor låg med i täten bland världseliten! Och massor av ytterligare bra prestationer (bl.a. två femteplatser, D14 och HD10). Bra jobbat allihopa! Alla resultat finns i nyheten

För fem år sedan skrev jag en artikel om ungdomsfonden som var tänkt att publiceras i SKUBBAREN som ännu gavs ut i pappersform. Men i den vevan lades pappersvarianten ned så artikeln kom aldrig ut. Jag har nu fått önskemål om att lägga ut den i SKUBBARENS digitala version. Artikeln handlar om hur fonden bildades samt en presentation av initiativtagarna.

På allmän begäran och efter en del vånda har jag nu bestämt mig att följa önskemålet om att lägga ut en text jag plitade ihop för ett par år sedan. Förhoppningsvis kan det få någon att nicka igenkännande och kanske ingjuta mod och hopp till andra som hittat till sporten först som vuxna. Håll i er, texten är lång.

Hallands 3-dagars

Efter önskemål om reportage från tävlingar kommer här en rapport från Hallands 3-dagars som gick av stapeln mitten av juli. Om du vill läsa om topplaceringar blir du dock besviken...

Till avslutningen av årets sommarserie bjöd KIF in till en unik orientering i fantastisk skärgårdsnatur. Man kunde springa antingen på fredagen eller lördagen. En del stannade kvar och deltog båda dagarna. Enkelt att komma dit, 50 min med båt från Nynäshamn.