KM- resultat & kartor

Natt-KM 2018 är avgjort, och vilken härlig kväll det blev! 96 startande (plus uppföljare, funktionärer mm) får vi helt klart räkna som lyckat- kul att se att alla är med, både nybörjare, gamla natträvar och allt däremellan. Här finns alla resultat och länk till Livelox för kartor!

Det var en lite kylslagen kväll men inte har väl det någonsin stoppat en orienteringsträning? Gul och vit bana bjöd på fina nattkontroller i skogen närmast Källbrink. Rune hade lagt bra banor med både löpsträckor och luriga kontroller. Svart (och  också orange) bana fick en lite ovanlig banläggning, med två ordentliga vägvalssträckor i början som inbjöd till hög fart- flera vägval har använts! Därefter blev det till att sänka farten ordentligt för några riktigt svåra kontrollplockssträckor uppe på "Berget" innan man kunde sträcka ut benen in mot mål.

Men det var ju också KM! På Eventor på följande länk hittas de fullständiga resultaten: https://eventor.orientering.se/Events/Show/23937. Det är dessa resultat som ligger till grund för fortsättningen av Natt Sprint Cup. För er som är nyfikna på vilka som blev klubbmästare finns dessa bifogade som PDF-fil till denna nyhet. Grattis alla nya klubbmästare!

Alla banor finns på Livelox! Lägg gärna in ert vägval och analysera! https://www.livelox.com/Events/Show/35337/Natt-KM-NSC-3 Tyvärr verkar inte alla kontrollpunkter ha kommit in rätt men ni ser nog var kontrollen är...

Ungdomskommittén och träningskommittén tackar för denna gång! Men inte betyder det slutet på natt-säsongen. Nej, nu tar vi höstlov en vecka, därefter fortsätter träningarna. Den 8:e har NSC uppehåll för en höstsamling för de äldre men den 15:e november avgörs finalen av Natt Sprint Cup (för orange och svart bana)- missa inte det!! Då har Thomas Calleberg utlovat finfina banor igen...

Missa inte heller allt annat spännande som kommer nu under vintersäsongen- löpträningar, Mila Stockholm by Night, ÅLANDSLÄGER mm. Och självklart med torsdagsträningar precis som vanligt!

Uppdaterad senast: 2018-10-26 16:45:39 av David Hector

Skapad: 2018-10-26 16:44:16 av David Hector