Simon Hector nominerad till "Årets junior"

Simon har blivit nominerad till utmärkelsen "Årets junior" vid den årliga orienteringsgalan, tack vare hans prestationer på JVM samt hans femte raka SM-guld i medeldistans. Stort grattis! Vem som får utmärkelsen bestäms av de som röstar, så in och rösta!

Den 11 november är det dags för orienteringsgalan i Kolmården. Fram till den 5:e november (nästa söndag!) kan man rösta på sina favoriter. Röstningen sker via Eventors klubbaktiviteter. Så in och rösta där redan idag på era favoriter! Självklart håller vi tummarna lite extra för vår Simon!

 

Så här skriver Svenska Orienteringsförbundet om omröstningen:

 

Vem är årets komet? Vilket är årets lag? Vem är årets långdistansare? Vem/vilka stod för årets prestation?

2017 har varit ett år fyllt av fantastiska prestationer. Inför orienteringsgalan, som i år hålls i Kolmården, vill vi att du röstar på dina favoriter!

Omröstningen som pågår fram till den 5 november sker via Eventor. Klicka på följande länk, och tipsa gärna dina orienteringsvänner: https://eventor.orientering.se/Activities/Register/7314

Nytt för i år är att våra medlemmars röster kommer att vägas samman med hemlig jurys åsikter. Orienteringssverige i stort, det vill säga alla medlemmar, har 50 procents makt och resterande delen av inflytandet har juryn. Våra utvalda experter (som inte jobbar på Svenska Orienteringsförbundets kansli) har en stor kunskap om svensk orientering och i gruppen finns en förankring i samtliga fyra grenar.

Många frågor söker sina svar inför orienteringsgalan den 11 november, en tillställning vi planerar att direktsända på tv.orientering.se (mer info längre fram). In och rösta!

Skapad: 2017-10-29 21:51:07 av David Hector