Renovering i klubbstugan- status v 9

Det är dags för en andra uppdatering av läget i klubbstugan. Läs mer här om vad som hänt och kommer hända framöver!

Fokus just nu är stora samlingssalen. Under de senaste två veckorna har det gjorts stora, synbara framsteg:

  • Nytt linoleumgolv har lagts
  • Väggar och snickerier har målats
  • Stolar har monterats
  • De gamla möblerna har sålts
  • Utrymmet utanför stora salen har börjat förberedas för målning

Stora samlingssalen är nu redo för användning, även om den inte har fått inredning och utsmyckning ännu. Det går bra att använda salen, även om borden inte har levererats ännu.

I och med att golvet och väggarna är helt nyrenoverade önskar vi att viss försiktighet iakttas. Givetvis tar vi av oss skorna (absolut inga OL-skor på det nya golvet!) och ser till att alla möbler förses med möbeltassar innan de ställs in på det nya golvet. 

Det går nu också åter att använda rehabrummet.

Stugkommittén önskar här också skicka ett tack till alla er som hjälpt till längs vägen, det har varit och fortsätter att vara ovärderligt!

På torsdag, i samband med träningen, kommer vi att ha nya bord på plats. och de vill vi ha hjälp att montera! Så se till att avvara lite tid efter träningen till att skruva ihop möbler!

Under kommande vecka/veckor kommer följande arbeten att bedrivas:

  • Leverans och montering av nya bord
  • Inredning av stora salen med bl.a. presentationsteknisk utrustning, gardiner, fönsterbelysning mm.
  • Därefter går vi vidare med utrymmet utanför stora salen, där ungefär samma arbeten ska genomföras (takmålning, ny belysning, väggmålning, möbler osv)

På lite längre sikt ska hela klubbstugan få sig ett ansiktslyft.

Det står lite omonterade möbler i förrådet och i korridoren. Detta är en soffa och några fåtöljer som vi önskar att de inte monteras riktigt än. De ska stå i utrymmet utanför stora salen och då vill vi få fritt fram att måla och fixa taket innan soffan monteras

Vi söker också arbetskraft! Om du känner att du har kunskap och erfarenhet kring målning av väggar och snickerier och vill hjälpa till, ta kontakt med David Hector. Vi kommer även behöva hjälp med att skruva ihop IKEA-möbler, så är du sugen på detta är du också välkommen att höra av dig. Hoppas vi ses! :)

FÖRE:

JUST NU: 

Uppdaterad senast: 2022-03-07 22:07:45 av David Hector

Skapad: 2022-02-19 12:59:12 av David Hector