Beställ klubbkläder senast 14/9

Nu är det dags för höstens beställning av klubbkläder. Kläderna beställs en gång per termin och tillverkas efter vår beställning. Vi kommer ha provning sista provningen ikväll 7/9 kl 18.15-19.45.

Beställa klubbkläder:

Torsdag  7/9 kl 18.15-19.45 finns möjlighet att prova kläderna i klubbstugans kafé.

Eftersom kläderna upplevs som ganska små i storlek uppmanar vi alla som vill beställa kläder att komma och prova så det blir rätt storlek.

Nytt för i år är att all beställning och betalning kommer ske via vår klubbshop hos Noname.

Du beställer via https://clubshop.nonamesport.com/ Följ stegen där för att skapa användare. Använd kod00409SNÄT

Du betalar dina kläder i samband med beställningen, betalning sker via Klarna.

I samband med att du beställer dina klubbkläder kan du passa på att beställa nonames svarta byxor i olika modeller. Priserna i vår clubshop är 25% lägre än i nonames vanliga webbshop.

Klubbshopen kommer att vara öppen till den 14/9 så glöm inte beställa det du vill köpa före dess.

Leverans av kläderna kommer som vanligt ske i klubbstugan, leveransen kommer i början av november, vi kommer meddela när dina kläder finns att hämta.

 Direktförsäljning:

Vi har ett lite lager av främst t-shirts i klubbstugan och samma tid som provningen (Torsdag 31/8 och 7/9 kl 18.15-19.45) finns därför möjlighet att köpa direkt ur vårt lager.

 

 STRUMPOR:

Vi har en klubbstrumpa till försäljning i klubbstugan.

De tidigare framtagna strumporna har tyvärr i flera fall tappat färg vid tvätt. Därför har vi nu fått en ny variant av strumporna. Du som tidigare köpt strumpor har därför möjlighet att byta in din gamla strumpa och hämta ut en ny.  Ta med dina gamla strumpor till torsdagsträningen och prata med Mia så fixar vi bytet.

Skapad: 2023-09-07 14:14:30 av Mia Starenius