Augustiläger vid Charlottendal 14-15 augusti

Njut av sommaren med orienteringsläger vid vårt mysiga torp Charlottendal! Alla barn och ungdomar i grupperna grön, vit, gul och orange samt barnen i orienteringsskolan födda 2013 kan delta. Föräldrar är välkomna att vara med och är man under 10 år så är det bra om någon förälder sover över. Äldre ungdomar får gärna följa med som hjälpledare.

 

Vi tältar på gräsmattorna vid torpet vid sjön, ange vid anmälan om ni har möjlighet att ta med eget tält, annars löser vi det. Detta är ett utmärkt tillfälle att lära känna sina orienteringskompisar lite bättre. Det blir orienteringsövningar, roliga lekar, tältliv, bad och grillning. Vill man inte sova över går det bra att endast vara med på dagarna.

 

Just den här helgen kommer det vara tävlingar i Huddinge, “Gladödubbeln”, som Snättringe SK är med och arrangerar. Det betyder att vi behöver lite extra stöd från er föräldrar kring lägret, t.ex. att förbereda fika och att bära ned mat/vatten/utrustning. Vi uppmuntrar alla att delta i tävlingarna men det är självklart inte ett måste. Man kan i så fall delta i en eller två deltävlingar. Det finns även öppna klasser med olika svårighet och banlängd för föräldrar. Tävlingarna är coronaanpassade så man får anmäla sig till att starta en viss tid på dagen. På lördagen passar det bra att välja en startgrupp på förmiddagen 9:30-11:30 (beroende på banlängd) och på söndagen mellan 10:30-12:30. 

 

Anmälan och inbjudan till tävlingarna:

Lördag https://eventor.orientering.se/Events/Show/33478

Söndag https://eventor.orientering.se/Events/Show/33479

Anmäl gärna redan nu så att du får plats i den startgrupp du vill. Behöver ni hjälp med anmälan till tävlingarna eller har frågor kring dem så maila elin.svensson@gmail.com eller erik.dyrelius@gmail.com.

 

Anmälan till lägret:

Kostnaden för lägret är 100 SEK per person och faktureras senare. Anmäl dig gärna till lägret redan nu (senast torsdag 12/8) via denna länk https://eventor.orientering.se/Activities/Show/14044 om du har lösenord till Eventor och annars via email till elin.svensson@gmail.com eller erik.dyrelius@gmail.com. Ange namn, om du är barn/vuxen/hjälpledare, om du sover över i eget tält/behöver plats i tält/inte sover över, eventuella allergier eller övrig information. Säg till om du har möjlighet att hjälpa till lite extra under eller inför lägret, t.ex. med grillning, matservering eller handling.

 

Det blir toppenkul! Häng med!

 

Upplägg, ungefärliga hålltider:

 

Lördag

Förmiddag: Tävling för de som vill

13:40-14.00 Samling Mörtsjövägen 7 ( parkering vid kurvan) ombytta för träning. Promenad ner till torpet.

15.00 Orienteringsövningar och stationer i grupp. Det kommer även finnas en aktivitet för vuxna som har lust. Lite mellis, bad och tältuppslagning.

19.00 Grillad middag

20.00 Lekar och mys

 

Söndag

8:30 Frukost 

ca 10:00 Individuell avfärd

Tävling för de som vill.

 

Hälsningar Ungdomsledarna och deras supportgrupp

 

Kontakter för frågor och funderingar: 

Elin Svensson elin.svensson@gmail.com, 0730-98 08 73

Erik Dyrelius erik.dyrelius@gmail.com 

 

Uppdaterad senast: 2021-07-11 12:26:16 av Elin Svensson

Skapad: 2021-07-11 12:23:49 av Elin Svensson