Tävlingsanmälan

Hitta tävlingar

Klubbens interna tävlingar och ett antal utvalda tävlingar hittar du här på vår hemsidan i kalendern. Resterande tävlingar hittar du i tävlingskalendern i Svenska orienteringsförbundets tjänst Eventor på eventor.orientering.se.

Klubben betalar

I de flesta fall betalar klubben din anmälningsavgift till tävlingar. Vissa undantag finns och du debiteras i efterhand för t.ex. efteranmälansavgift eller om du ej startar. Från 21 år behöver du betala tävlingsavgift för att klubben ska stå för dina anmälningsavgifter. Läs all information om vad som gäller i klubbens policy.

Så här anmäler du dig

Du behöver en inloggning till Eventor. Om du inte har det, se rubriken längre ner.

Steg för steg, så här anmäler du dig:

  1. Gå till Eventor.
  2. Logga in med din personliga inloggning eller klubbinloggning.
  3. Klicka på tävlingskalendern och öppna den tävling du vill anmäla dig till.
  4. Klicka på "Anmäl".
  5. Välj dig själv (eller de du ska anmäla), tävlingsklass och SI-nummer.
  6. Klicka på Spara.
  7. Grattis! Nu är du anmäld.

Om du blir sjuk och behöver avanmäla dig så följer du samma procedur som ovan men väljer "Ta bort" eller "Avanmäl" i steg 5.

Anmälan till stafetter - se separat rubrik nedan.

Inloggning till Eventor

Personlig inloggning

Med personlig inloggning får du full nytta av Eventors funktioner. Om du inte har en personlig inloggning kan du mejla till medlem@snattringesk.se och be att få det. Begära nytt lösenord om du har glömt ditt kan du göra i Eventor.

Klubbinloggning

Med klubbinloggning slipper du en egen inloggning och kan ändå anmäla dej till tävlingar m.m. Fråga din tränare/gruppansvarig efter lösenordet till klubbinloggningen.

Stafetter

Anmälan till stafetter kräver speciell inloggning. Till större stafetter så som 10mila, 25manna, DM, Kolmården, Måsen etc. tar ansvariga för laguttagning ut och anmäler lag. Oftast föregås det av en intresseanmälan på hemsidan.
Parstafetter så som Centrum Team sprint, Tullinge Team sprint och Haninge stafetten kräver också speciell inloggning. Vill du anmäla dig till ett sådant arrangemang kontakta någon ansvarig för laguttagning i träningskommittén

 

Uppdaterad senast: 2024-03-27 19:53:38 av Stina Boräng

Skapad: 2015-04-26 17:20:10 av Mikael Nilsson