Klubbshop

Aktuellt 

Uppdaterat  30/7

Är ni intresserade av att köpa något från lagret (se nedan) kontakta anneli@christie.se eller Anna Wolgast. 

Lager:

Running jacket: XXS, XS, M, L, XL

Running pants: M, L, XL

Battle-t-shirt unisex: XS, M, L, XL

Battle dam: S, M, L, XL

Combat-t-shirt unisex: XXS, XS, S, M, L, XL

O-tights: 130, 150, XXS, XS, S, M, L

O-top long sleeve (nät); S, XL

Knäbyxor: M, XL

Headband: S, M 

Running t-shirt: 110, 120, 130, 150

Kontakt vid frågor om kläder/lager maila till  anneli@christie.se

Information

Klubben har kläder för både träning och tävling. Kläderna är tillverkade i ett slitstarkt material som torkar fort och är sköna att springa i och håller den kvalité och funktion som krävs för orienterare. 

På tävling måste orienterare ha heltäckande klädsel på benen medan det är ok att ha en kortärmad tröja. Vi ser gärna att kläder med klubbdesign används på tävling dels för att vi ska känna igen varandra och dels för att stärka klubbgemenskapen. Kläderna används av många även på träning för att stärka klubbkänslan. 

Barn/ungdomar (upp till 18 år) har subventionerat pris på de flesta plagg. 

Beställningar tas upp två gånger om året, se nedan. 

För mer detaljer och närbild på kläderna, klicka här.
För prislista, klicka här.

Kontakt

Anneli Christie, anneli@christie.se

Anna Wolgast

 

Att beställa kläder

Två gånger per år ges tillfälle att se och prova kläder i klubbstugan. Clubshopen vi beställde via förut finns inte tillgänglig just nu, utan tills vidare är det via mail som gäller. Skicka din beställning till anneli@christie.se . Ange i punktform;

* antal

* modell (även dam/unisex om det finns att välja på),

* storlek

* vem den är till och om den personen är barn/ungdom eller vuxen. 

Skriv tydligt så att det inte går att missförstå. 

Vid beställningen är det viktigt att uppge om personen som ska ha plagget är barn/ungdom upp till 18 år eller vuxen eftersom plaggen till de under 18 år är subventionerade. 

OBS: Vid beställning krävs det att vi beställer minst 10 st av varje produkt. Det kan därför hända att det blir för få av er som önskar ett visst plagg för att vi ska göra beställningen.

Kläderna levereras efter ca 6-8 veckor och betalas direkt med Swish eller kort vid utlämning via betallösningen IZettle. De som beställt får meddelande när kläderna finns klara att hämta i klubbstugan. Vi är tacksamma om ni hämtar era kläder så fort som det är möjligt.  Ej uthämtade kläder tillfaller klubben efter 6 månader.

* Beställning i slutet av mars/början april med leverans i maj 

* Beställning i september med leverans i november

Det kommer fr.o.m. mitten av april -19 att finnas ett litet lager av kläder som köps direkt i klubbstugan men vi garanterar inte att det kommer finnas kläder i alla storlekar. 

Sortiment och priser

Vi har tecknat ett nytt avtal med Noname inför 2019 och har ändrat och utökat sortimentet. Vi har nu även kunnat sänka priserna något på de mest populära produkterna. Aktuell prislista, se länk nedan. 

För mer detaljer och närbild på kläderna, klicka här.
För prislista, klicka här.

Här nedan kan du läsa en beskrivning av de olika modellerna:

Tröjor

Combat: Combat är en relativt tight tävlingströja i det slitstarkt funktionstyg Trail tech som andas mycket bra och kan således användas även under varma sommardagar. Kort dragkedja och en krage på ca 4 cm. Unisex passform. 400 kr för medlemmar över 18 år/230 kr för medlemmar under 18 år.

Combat woman: Samma som ovan fast med damskärning/damsnitt. 400kr/230kr

Combat long sleeve: Med lång ärm. 

Battle: Battle är gjort i Trail-teck men med hela ryggen gjord i elastiskt O-vent nättyg vilket förbättrar tröjans ventilationsförmåga ytterligare och gör den extra populär under riktigt varma förhållanden. Tröjan har kort dragkedja och en låg krage på 2 cm. Unisex passform. 400kr/230kr

Battle woman: Samma som ovan fast med damskärning. 400kr/230kr

Running t-shirt: Enklare t-shirt i det mjuka och välventilerade trail x-tech materialet. Rund hals. Unisex passform. Finns även i extra liten storlek (strl 120). Kommer lagerhållas främst i barnstorlekar. 400kr/190kr

Jackor

Running jacket: Den jackan som vi haft. Åtsittande tränings- och överdragsjacka i microtyg med DWR-behandling och utmärkt andningsförmåga. Elastiska sidopaneler, muddar med tumgrepp, förböjda ärmar och ventilationslucka baktill för bästa tänkbara passform, komfort och andningsförmåga. Liten ficka på bröstet och en ficka bakpå ryggen. Flera reflexdetaljer för säker träning i mörker. 

Exercise jacket: Tränings- och motionsjacka med lös passform i smuts- och vattenavstötande micromaterial. Två handfickor framtill, ventilationslucka på ryggen. Denna jacka är en lite enklare jacka och passar bra som överdragsjacka jämfört med Running jacket som är mer en löparjacka. 

Exercise jacket woman: Samma som ovan fast med damskärning. 

Retro jacket: Enkel och stilren jacka med huva, sydd i ett funktionellt material med fina andningsegenskaper. Mer som ett fritidsplagg som kan fungera bra när man representerar klubben i olika sammanhang eller t.ex. på en tävling att ta på efter duschen. Med klubbloggan frampå och tryck på ryggen marknadsför du klubben på bästa sätt. Design är inte ännu helt klar. 

Byxor

Running trousers: Åtsittande tränings- och överdragsbyxor med ventilerande microtyg med DWR-behandling frampå och elastiskt material bakpå. Formsydda knän, justerbar midja, nyckelficka och dragkedja på underbenet. Unisex passform. 

Long O-tights: I det unika Trail-stretch-material som utstår hårda förhållande utan att pruta på komfort. Bakpå låren använd O-vent mesh för maximerad ventilation. En ficka bakpå samt korta dragkedjor nere i benen. 

Terminator knee: Knälånga med kraftigt formsydda knän och med O-vent mesh på strategiskt viktiga ställen för maimal ventilation. Dold blixtlåsförsedd ficka baktill. Unisex skärning. 

Champ hat: En mycket lätt och elastisk allround-mössa för både träning och tävling. 

Prolog headband: Ett tunt pannband för tävling och träning i milt väder. Det sköna pannbandet finns i två storlekar, S och M. 

Kontakt

Anna Wolgast

Anneli Christie, anneli@christie.se

 

 

Uppdaterad senast: 2019-07-30 09:14:34 av Anneli Christie

Skapad: 2014-12-25 21:17:21 av Mikael Nilsson