Klubbshop

Aktuellt 

Nästa ordinarie beställning av kläder senast 12 februari 2023.

Provning av kläder inför beställning tors 2 feb kl 18.15-20.00 och 9 feb kl 18.15-20.00. 

 

 Kontakt vid frågor om kläder/lager maila till sskklubbshop@gmail.com

Information

Klubben har kläder för både träning och tävling. Kläderna är tillverkade i ett slitstarkt material som torkar fort och är sköna att springa i och håller den kvalité och funktion som krävs för orienterare. 

På tävling måste orienterare ha heltäckande klädsel på benen medan det är ok att ha en kortärmad tröja. Vi ser gärna att kläder med klubbdesign används på tävling dels för att vi ska känna igen varandra och dels för att stärka klubbgemenskapen. Kläderna används av många även på träning för att stärka klubbkänslan. 

Barn/ungdomar (upp till 17 år) har subventionerat pris på de flesta plagg. 

Beställningar tas upp två gånger om året, en gång på våren och en gång på hösten. 

För mer detaljer och närbild på kläderna, klicka här.
För prislista, klicka här.

Kontakt:

Anneli Christie och Mia Starenius, kontaktas på sskklubbshop@gmail.com

 

Att beställa kläder

Nästa beställning senast 12 februari 2022.

Beställning görs i formuläret: Beställningsformulär VT 2023

Gör en beställning per person även om ni är flera i samma familj. Är ni en familj skriver ni in samma mailadress till alla i familjen om ni vill hämta och betala kläderna tillsammans. 

Det kan hända att vi inte får tillräckligt många beställningar för en viss modell. Skriv gärna en kommentar om ni kan tänka er en annan liknande modell eller inte.  

Leverans förväntas bli i mitten av april. De som beställt kommer bli kontaktade när det är dags för hämtning. 

Frågor kring beställning: sskklubbshop@gmail.com

Sortiment och priser

 

För mer detaljer och närbild på kläderna, klicka här.
För prislista, klicka här.

Här nedan kan du läsa en beskrivning av de olika modellerna:

Tröjor

Battle: kortärmad tränings/tävlingströja med ryggen helt i nät. Finns både i unisex och i dammodell, wo.

O-top: kortärmad tränings/tävlingströja helt i nät, passar för varma sommardagar. V-ringad. Finns med kort ärm och med lång ärm.

Running t-shirt: Enklare tränings-t-shirt i det mjuka och välventilerade trail x-tech materialet. Rund hals. Unisex passform. Finns även i extra liten storlek (strl 110). 

Jackor

Running jacket: Den vanliga löparjackan. Åtsittande tränings- och överdragsjacka i microtyg med DWR-behandling och utmärkt andningsförmåga. Elastiska sidopaneler, muddar med tumgrepp, förböjda ärmar och ventilationslucka baktill för bästa tänkbara passform, komfort och andningsförmåga. Liten ficka på bröstet och en ficka bakpå ryggen. Flera reflexdetaljer för säker träning i mörker. 

Retro jacket: Enkel och stilren jacka med huva, sydd i ett funktionellt material med fina andningsegenskaper. Mer som ett fritidsplagg som kan fungera bra när man representerar klubben i olika sammanhang eller t.ex. på en tävling att ta på efter duschen. Med klubbloggan frampå och tryck på ryggen marknadsför du klubben på bästa sätt. Svart bas med grön/vit/gula detaljer.

Byxor

Running trousers: Åtsittande tränings- och överdragsbyxor med ventilerande microtyg med DWR-behandling frampå och elastiskt material bakpå. Formsydda knän, justerbar midja, nyckelficka och dragkedja på underbenet. Unisex passform. 

Long O-tights: I det unika Trail-stretch-material som utstår hårda förhållande utan att pruta på komfort. Bakpå låren använd O-vent mesh för maximerad ventilation. En ficka bakpå samt korta dragkedjor nere i benen. 

Terminator knee: Knälånga med kraftigt formsydda knän och med O-vent mesh på strategiskt viktiga ställen för maimal ventilation. Dold blixtlåsförsedd ficka baktill. Unisex skärning. 

Champ hat: En mycket lätt och elastisk allround-mössa för både träning och tävling. 

Prolog headband: Ett tunt pannband för tävling och träning i milt väder. Det sköna pannbandet finns i två storlekar, S och M. 

 

 

 

Uppdaterad senast: 2023-02-02 15:48:36 av Mia Starenius

Skapad: 2014-12-25 21:17:21 av Mikael Nilsson