Naturpasset


 

Snättringe SK arrangerar Naturpasset i Gömmarskogen, under perioden 1/5 – 30/9 2018.

Du som tycker om att orientera eller motionera eller bara vistas i naturen bör absolut passa på att köpa ett Naturpass för att se hur många kontroller du kan hitta. Detta är ett fantastiskt tillfälle att få uppleva vilken fin natur det faktiskt finns i Huddinges närhet.

Terrängbeskrivning: Måttligt kuperad terräng med en hel del stigar o vandringsleder. Skogen är ganska flitigt frekventerad av folk som joggar, cyklar, rider eller strövar. Gömmaren bjuder på härliga upplevelser för den som vill ta sig ett dopp eller fiska.

Man kan utgå från flera lämpliga platser. Förslag finns markerade på kartan. Kontrollerna är av olika svårighetsgrad där du själv kan välja utifrån din egen förmåga.

Välkommen till skogen med ett Naturpass i er hand.

 

Vad är Naturpasset?

Ett Naturpass är ett paket som består av ett startkort och en karta med 30 inritade kontroller.

Var säljs Naturpasset?

Naturpasset köper du hos:

  • Snättringekiosken, Häradsvägen 77
  • Moréns cykel, Sjödalsbacken 2
  • Snättringe SKs klubbstuga, Källbrinks IP (tider se nedan)

I vår klubbstuga kan du köpa Naturpasset på torsdagar när vi har träning, se vår hemsida om tider. (normalt 18-18.30 till 20-21)

Kontakt

Har du frågor, synpunkter eller vill berätta vad du tyckte om naturpasset så skriv gärna ett mejl till naturpasset@snattringesk.se. Din feedback hjälper oss att förbättra naturpasset.

Mer info

Kontakta oss i Snättringe om du vill veta mer, besök t.ex. klubbstugan vid en av våra torsdagsträningar. Du kan anmäla dej till en av våra nybörjarkurser om du vill. Mer om Naturpasset och orientering finns här:

 

Uppdaterad senast: 2018-07-09 15:07:47 av Nadja Dahlström

Skapad: 2015-10-03 21:01:13 av Patrik Äppelgran