Naturpasset


 

Snättringe SK arrangerar Naturpasset i Gömmarskogen mellan Källbrinks IP-Kungens kurva-Masmo under perioden maj – oktober 2023.

Du som tycker om att motionera i skogen eller bara vistas i naturen bör absolut passa på att köpa ett Naturpass för att se hur många kontroller du kan hitta. Detta är ett fantastiskt tillfälle att få uppleva vilken fin natur det finns i Huddinges närhet. Med eller utan fikapaus. Med ett Naturpass tar du dig ut i naturen, även bortom de upptrampade stigarna.

Terrängen bjuder på en hel del stigar och vandringsleder men även bitvis kuperad terräng. Skogen besöks flitigt av folk som joggar, cyklar, plockar svamp eller strövar. Skogen bjuder på härliga upplevelser och även möjligheter att ta sig ett dopp.

Välkommen till naturen med ett Naturpass i er hand.

Vad är Naturpasset?

Ett Naturpass är ett paket som består av ett startkort och en karta med inritade platser att ta sig till, så kallade kontroller.

Kontrollerna kan besökas när som helst och i vilken ordning du vill.

Mer om Naturpasset och orientering finns här:

Var säljs Huddinge Naturpass?

Snättringe SK driver Huddinge Naturpass som köps hos:

  • Alewalds, Kungsgatan 32 Stockholm
  • Snättringekiosken, Bergmarksvägen 1 (vid Häradsvägen)
  • Snättringe SK klubbstuga, Källbrinks IP (i samband med klubbaktivitet, se Kalendern)

Kontakt

Har du frågor, synpunkter eller vill berätta vad du tyckte om Naturpasset så skriv gärna ett SMS till Anneli Lidmar (0706389543). Din feedback hjälper oss med ytterligare förbättringar.

Uppdaterad senast: 2023-04-15 12:17:18 av Stina Boräng

Skapad: 2015-10-03 21:01:13 av Patrik Äppelgran