Under fyra torsdagar i oktober (6/10, 13/10, 20/10, 27/10) testar grön, vit och gul grupp nattorientering. Ta med pannlampa om du har - det blir mörkare för varje vecka! Lampa är bra även för medföljande föräldrar.

Med minsta möjliga marginal tog ungdomarna hem en välförtjänt totalseger i ungdomsserien. Det var en tight fight med Tullinge SK, men med en rad mycket imponerande lopp på den avslutande sprinten jobbade vi oss slutligen till en vinst! (obs klicka på bilden för uppdaterad text)

25manna ungdomslaget

    1 fil

Vi kommer ställa upp med ett ungdomslag medlöpare från 11 till 20 år. Jonas Sjöstrand och Elin Abel kommer vara ledare för laget. Efter torsdagsträningen 19:30 går vi igenom vad som är speciellt med att springa ett 25manna och vad man ska tänka speciellt på.

Nu är det snart bara en vecka kvar till årets stora arrangemang, 25manna. Och här kommer hela klubben att behövas. Ett stort tack till dig som ställer upp, totalt är vi ca 150 personer- bara från SSK! Här finns funktionärs-PM

Sprintträning i Fullerstaparken

    1 fil

Igår kväll tränade hela klubben sprint vid Fullerstaparken. En massa entusiastiska ungdomar som verkade ha kul. Det var säkert minst 100 deltagare från de yngsta till äldre.

NattiNatti är en fartfylld nattsprintstafett, som i år går av stapeln i Bandhagen. Det finns en klass för ungdomar -16 och en för 17+. Intresseanmälan senast på onsdag 21/9 kl 20!