25manna 2020 ställs in

Årets stora arrangemang för klubben var planerat att bli 25manna och in i det längsta har man försökt hitta lösningar för att kunna arrangera, men nu är det beslutat att 25manna 2020 ställs in.

Huddinge Wild Camp är SSK:s dagläger för alla barn i Huddinge i åldrarna 8-13 år, där man får leka i skogen och prova på lite orientering. Nu är vi igång och vi har många deltagare varje vecka! Lägret pågår under veckorna 25, 26, 27, 32 och 33. Det kan påverka övrig verksamhet något, läs mer i nyheten!

I helgen springer vi träningsstafett! Snättringe ställer upp med två damlag och två herrlag. Se laguppställningar och viktig info nedan.

I år blir det inget Jukola, men vi får en stafett på hemmaplan! En klassisk "budkavle" kommer arrangeras, där man springer från en plats till en annan. Snättringe ska självklart vara med, men med hur många lag? Intresseanmäl nu!

Nu på lördag blir det tävlingslik träning medeldistans norr om Södertälje. Helgen efter har vi träningsdag att se fram emot på nationaldagen, ute på Ingarö! Dagen efter, söndag 7/6 är det sprint i Salem!