I helgen var 10 Snättringelöpare på Sveriges framsida för att försvara de gröngula färgerna i årets SM-helg i medel- och långdistans. Läs om tävlingarna här...

Daladubbeln på Hemmaplan 17/10

    1 fil

Daladubbeln inställd? No problem! Vi ordnar ett dagläger för Nybörjare-Grön-Vit lördagen den 17/10 10:00-17:00. Se bifogad inbjudan för detaljer!

I år blir det tyvärr inget Dala-dubbeln men istället blir det ett kul läger för ungdomarna i gul och orange/violett grupp i Norrköpingstrakten. Det blir både tävling, träning och en hel del sociala aktiviteter och allt kommer att coronaanpassas enligt riktlinjerna.

10 löpare på SM

Under helgen avgörs SM medel och SM lång. Tävlingarna går strax norr om Göteborg. Vi har 10 löpare på plats med representation i fem av sex klasser.

Lördag 3 oktober vid Björnkulla. Vi behöver ett antal funktionärer till bl.a. start, mål och kontrollutsättning. Har du möjlighet att hjälpa till så hör av dej till mej, Göran Nilsson. goran.i.nilsson@telia.com eller tel: 0707244435

Dags för klädbeställning

På torsdag 10 september ca 17.50-19.30 har vi en liten provning av kläder så att man sen kan beställa kläder senaste den 15/9. En löparjacka kanske eller varför inte den nya svarta Retrojackan?