Huddinge Wild Camp är SSK:s dagläger för alla barn i Huddinge i åldrarna 8-13 år, där man får leka i skogen och prova på lite orientering. Nu är vi igång och vi har många deltagare varje vecka! Lägret pågår under veckorna 24, 25, 26, 31 och 32. Det kan påverka övrig verksamhet något, läs mer i nyheten!

Stafetter har lyst med sin frånvaro under corona-tiden, men nästa lördag 19/6 arrangeras en träningsstafett, helt på hemmaplan. Ta chansen att vara med, intresseanmäl dig nu! (Senast måndag 14/6)

Tisdagsträningarna har varit populära under våren och nu är det klart att de fortsätter under hela sommaren! Genom gott samarbete med Söders och Södertörn har vi lyckats ordna med träningar under sommaren, som både ordnas på tisdagar klockan 18 och flera hänger ute under en längre tid för träning när du är hemma i Stockholm. Läs mer här!

SSK goes Idre

    1 fil

Från 27 juni till 1 juli erbjuder Idrefjällens OK till Idrefjällsveckan light. Det kommer finnas totalt 12 träningsalernativ i sex olika områden. Haka på vetja!

En spetta i blötaste laget

Ja, även gammelgäddor, maneter och räkor fick smaka ordentligt på vattnet. Kan man ens orientera på en karta där kartritaren skulle fått slut på blå färg om den ritats denna dag? Svar ja. Med öppet sinne och humorn nära till hands funkade det alldeles utmärkt.