10mila-hemmaläger 6-8 mars

Välkomna på 10mila-läger på hemmaplan 6-8 mars! Fredag tränar vi på en relevant karta på södra sidan stan, på lördag kör vi träningsdag i norrort och söndag kör vi långpass på hemmaplan. Vi bor hemma men får till riktigt bra relevanta träningar!

Årsplan 2020

    1 fil

Här är årsplanen för 2020. Här kan du bl a se alla klubbens träningar under året.

Hitta rätt karta!

Arrangemangskommittén har organiserat samtliga klubbens kartor så att aktuell version enkelt kan hämtas av klubbens medlemmar. Klicka för att få mer information om hur det fungerar!

Välkomna på Snättringe SK's årsmöte! Onsdagen den 22 januari i klubbstugan med start kl 19.00. Bifogat finner ni dagordning, regler för avgifter och ersättningar för 2020, en motion samt verksamhetsberättelsen för 2019. Efter årsmötet kommer Simon Hector att berätta om det pågående arbetet med vision och mål. Kom och lyssna vad som händer och vad som planeras i klubben!!!

Resan till Jukola i år blir grymt kul till midnattsolens land i Rovaniemi. Men resan är också lite krånglig och därför behöver vi anmälan redan nu på fredag 17/1! Anmälan till 10mila närmar sig också så därför ber vi att alla herrar och damer att svara på ett par frågor, även de som inte tänkt springa eller kan vara lagledare.

10-11 oktober arrangeras 25manna och huvudarrangörer är Snättringe tillsammans med OK Södertörn. Boka upp den helgen, för då behövs alla klubbens medlemmar! Vet du redan vad du vill bidra med, hör av dig.