Här hittar du filer med träningar du kan ladda hem och skriva ut själv. I listan hittar du beskrivningar av övningarna. Det kommer fyllas på under de närmsta veckorna med fler övningar på flera kartor och med olika svårighetsgrader

Det är viktigt att vi gör allt för att minimera risken för spridning av Covid-19 i samband med träning. Dock är det viktigt att vi tränar på för vår hälsa, något som rekommenderas av folkhälsomyndigheten. Regeringen har förbjudit sammankomster med fler än 50 personer och här följer hur vi anpassar träningen från och med nu till det att nya instruktioner ges.

Vill du vara med och bidra till att skapa sommarens roligaste lägervecka har du nu chansen! Att vara ledare på Huddinge Wild Camp är ett utmanande och spännande jobb med mycket hårt arbete, men också många härliga stunder där man verkligen får mångfalt betalt för det hårda slit man har lagt ner.

Ett lika säkert vårtecken som snösmältningen är att teknikträningarna på tisdagarna startar! På tisdag 31/3 är det dags för första teknikträningen och den är från Sundby Gård. Här finns mer info om hur vårens tisdagsträningar fungerar!

Här på hemsidan hittar ni en träningsplan som blivit inaktuell lika snabbt som den kom, pga inställda tävlingar med tanke på coronaviruset. Nu gäller istället grundträning på obestämd framtid och att kolla kalendern för att se vad som gäller för varje pass.