Kul på USM i Oskarshamn

Bra prestationer av våra ungdomar på USM. Cissi, Elin, Jakob, Oscar, Isak o Hampus gjorde bra ifrån sig i den öppna fina terrängen utanför Oskarshamn. Småklurigt då det stundtals gick att springa riktigt fort. Oscar knep en 8:e plats på fredagens sprint för att följa upp med en 4:e plats på lången. Isak knep silvret på lången!

Det börjar nu bli dags att anmäla sig till vår gemensamma resa till Daladubbeln som i år kommer hållas i skogarna utanför Falun 19-20 okt. Missa inte tillfället att delta i denna roliga stafetttävling för barn och ungdomar. Vuxna är också varmt välkomna att komma med på resan.

Nytt från klubbshoppen

Det är åter dags för utprovning av klubbkläder inför beställning. Vi visar kläderna efter torsdagsträningen 12 sept och 19 sept. Vi kommer också att sälja kläder från lagret direkt. Vi kommer även starta upp en låda med köp/sälj av begagnade klubbkläder, läs nedan. Dessutom kommer vi ta upp beställning på den nya Retro-jackan, se bilden.

Genom att orientera så fantastiskt bra samlade vi faktiskt flest poäng av alla stockholmsklubbarna på regionsfinalen. Nu ser vi fram imot finalen den lördagen den 28:e September vid Vilundavallen i Upplands Väsby Första start 11.00. Sprint står på programmet, orienterar vi bra och samlar hela gänget kan det gå hela vägen mot seger! Några bilder från delfinalen hittar ni i galleriet.

Ny karta Flemingsberg

Klubben är just nu i full färd med att ta fram en helt ny karta över Flemingsbergsskogen. Kartan sträcker sig över området Visättra, Sundby, Gladö Kvarn och bort till gränsen mot Tullinge.

Kul med mtbo!

Vi blev ombedda och skriva något om mtb-orienteringstävlingen vi var med på i helgen. Det var SM i medeldistans med ca 300 deltagare. Snättringe sk hade ca 15 deltagare med många fina resultat, bland annat kan nämnas att Ludvig tog förstaplatsen i H12 både i lång- och medeldistans, Gustav detsamma i H10 och Isak tog brons i sprint.

Stafett-DM och 25manna

Intresseanmälan till DM-stafetten 8 sept (SENAST 29/8) och info om laguttagning till 25manna den 12 oktober. Du hittar även länk till intresseanmälan till Natti Natti som går 2/10.