O-Ringen 2018

Så här i höstmörkret kanske sommaren känns avlägsen, men det är dags att börja planera redan nu. O-Ringen 2018 går i Örnsköldsvik. En viktig del av upplevelsen på O-Ringen är gemenskapen på boendet/campingen, för att få platser ihop i klubben är det bra att boka i tid!

Till O-Ringen i Örnsköldsvik/Höga kusten har de en nyhet att det finns flera campingområden. Dels finns möjligheter att bo centralt i Örnsköldsvik där de bygger tillfälliga campingar på parkeringsplatser och i parkmiljö. Dels finns en mer traditionell O-Ringen-camping en bit utanför staden, vid Svedjeholmen, i närheten av etapp 1 & 2.

På de centrala campingytorna kan ytorna vara gräs, grus eller asfalt. Halvplatser som är avsedda för tält är på gräs, men garanateras inte att vara tillsammans med resten av klubben.. På den traditionella O-Ringen-campingen vid Svedjeholmen är det gräsunderlag och både hel- och halvplatser är tillsammans.

Vi siktar därför på att få till en bra klubbgemenskap på camping Svedjeholmen, som fungerar för både tält och husvagn/husbil. Man kan välja platser med eller utan el och dessa kan vara på olika områden. Med erfarenhet från hur boendet fördelades i somras så är det platserna utan el som vi siktar på för att försöka få ihop en "klubbgata".

 

Uppdaterad senast: 2017-10-11 15:34:00 av Anders Abel

Skapad: 2017-10-11 15:31:00 av Anders Abel