Daladubbeln 2021 Blir av: UPPDATERING 09/08

Uppdatering: Hösten är räddad-Daladubbeln blir av! Den 16-17 okt bär det av upp till Dalarna och denna traditionsfyllda tävling, välkomna att följa med.

Tävlingen går i närheten av Falun och är en kul partävling. Första dagen är det tvåmannastafett och andra dagen springer paret tillsammans som en patrull. Resan/tävlingen lämpar sig för barn och ungdomar från vit nivå som kan springa en bana själv och upp till HD16. Det är bra om man har en kompis från klubben att springa med annars brukar det gå bra att hitta en ny kompis från Snättringe eller annan klubb och det ordnar vi. Notera detta i anmälan.  Det som är lite speciellt med Daladubbeln är att barnen kan klä ut sig den andra dagen när de springer tillsammans. Det är underhållande för publiken att se alla påhittiga utklädningar, kolla in bilderna från tidigare år på hemsidan. https://daladubbeln.se/

Föräldrar är mycket välkomna att följa med, det finns öppna banor i olika svårighetsklasser för vuxna att springa. För de barn som har svårt att sova borta rekommenderar vi en förälder att följa med. 

 

Vi tror och hoppas att tävlingen kommer att genomföras MEN i dessa tider vet man ju aldrig, vi uppdaterar er om det skulle dyka upp restriktioner som skulle göra att vi inte kan åka. 

Vi åker minibussar upp och bor som 2019 väldigt bekvämt på Tyllsnäs vandrarhem. Där äter vi även middag och frukost. http://www.tyllsnas.se

Lördag 16 oktober: Avresa med minibussar tidigt på morgonen.

Lördag förmiddag: Anländer till tävlingsarenan och springer stafett i par.

Lördag kväll: Middag på Tyllsnäs. Gemensam aktivitet och kvällsfika.

Natten: Vi sover bekvämt i sängar i stora villan och stugorna. Barnen brukar sova tillsammans i större rum men möjligheten att sova hos föräldrar finns också.

Söndag morgon: Frukost. Buss till tävlingsplatsen. Patrulltävling i par.

Söndag tidig kväll: Hemma i Huddinge.

Kostnad: Cirka 500 kronor för vuxna, 300 för barn– då ingår bussresa, logi och mat förutom luncher på tävlingsarenan.

Anmäl gärna så fort som möjligt, senast 15 sept.

Länk till anmälan:

https://eventor.orientering.se/Activities/Show/14339

Kommentarer och frågor kan ställas till Anneli:

 

anneli@christie.se

 

Uppdaterad senast: 2021-09-08 22:18:54 av Anneli Christie

Skapad: 2021-08-31 20:47:34 av Anneli Christie