Nu börjar Huddinge Wild Camp

Huddinge Wild Camp är SSK:s dagläger för alla barn i Huddinge i åldrarna 8-13 år, där man får leka i skogen och prova på lite orientering. Nu är vi igång och vi har många deltagare varje vecka! Lägret pågår under veckorna 24, 25, 26, 31 och 32. Det kan påverka övrig verksamhet något, läs mer i nyheten!

Med Källbrinks IP som bas välkomnar vi varje år ett stort antal barn till Huddinge Wild Camp där vi leker och idrottar i skogen. Många barn återkommer flera år i rad och det är också en bra inkörsport till orientering. Ledare under lägret är SSK:s duktiga ungdomar som därmed också erbjuds ett meningsfullt sommarjobb!

Eftersom klubbstugan är basen för lägret innebär det också att vi anpassar möblering mm för att passa Huddinge Wild Camp. Därför är rehabrummet tyvärr otillgängligt under sommaren, men ni kan såklart ta ut utrustning för styrketräning utomhus! Ommöbleringen kan också göra att saker temporärt har bytt plats, vi möblerar tillbaka i slutet av sommaren. Fråga om du letar efter något som du inte hittar!

Vi vill inget hellre än att välkomna besökare men med anledning av risken för smittspridning är vi just nu lite försiktiga. Om möjligt, besök klubbstugan efter 16:30 då barnen har gått hem och oavsett när du kommer, var noga med handhygienen!

Utskrivna kartor för egen träning kan som vanligt hämtas i brevlådan när som helst!

Har du barn som vill delta? Vad roligt! Lägret är nästan fullt men det finns ett gäng platser kvar till vecka 31 i början av augusti. Läs mer på www.huddingewildcamp.se

Vill du själv springa orientering på grön-vit-(gul) nivå? Tisdagarna v 24, 25, 26, 31 och 32 (kan komma att ändras till torsdag från v 25, se denna nyhet om så sker) kör vi orienteringseftermiddag för de som vill och alla klubbmedlemmar är välkomna. Fri start 15:15-16:00, och det är gratis såklart! Samma banor varje vecka men du får springa många gånger om du vill ändå. Ta med SI-bricka om du har!

Frågor? Kontakta David Hector, davhector@hotmail.com 

Skapad: 2021-06-13 20:35:45 av David Hector