Börja orientera

För barn och ungdomar

Varje torsdag 18:00 har vi orienteringsträning vid vår klubbstuga vid Källbrinks IP. Det finns grupper för såväl de allra minsta i Hoppeskutt-gruppen till gröna, vita, gula, orange och upp till blå gruppen för 14-15 åringar och uppåt.

Läs mer om vår nybörjarkurs för 8-12-åringar

Läs mer Orienteringsskola (6-7 år) och Hoppeskutt (3-5 år)

Vill du komma och testa - kontakta Henrik Norell via hnorell@kth.se för mer information så är du välkommen upp till klubbstugan en torsdag.

För vuxna - Intensivkurs

Snättringe SK arrangerar intensivhelg för vuxna (från 17 år). Under denna intensiva och givande helg kommer du få lära dig (och träna på) grundkunskaper i orientering. Teori blandas med praktikpass och vi kommer även att hinna med en enklare träningstävling, inklusive GPS-tracking för den som önskar det.

Läs mer om vår intensivkurs

Träna med oss

Oavsett förkunskaper är du välkommen att vara med på någon av våra träningar. Det kostar inget att komma och provträna. Se kalendern för aktuellt träningsschema.

Tävla

I stort sett alla orienteringstävlingar har öppna banor, där du betalar på plats och inte behöver vara medlem i en klubb. Det går även bra att hyra SportIdent-pinne. Öppna banor finns för alla åldrar och olika svårigheter.

Hitta tävlingar i Orienteringsförbundets tävlingskalender (Eventor)

Din första orienteringstävling

Det är inte självklart för en förstagångsbesökare hur en orienteringstävling går till. Därför har vi tagit fram en kort handbok om just det.

Läs guiden "Din första orienteringstävling" (pdf, 0,5 mb)

Uppdaterad senast: 2024-03-26 22:25:55 av Elin Svensson

Skapad: 2014-02-21 11:05:49 av Patrik Äppelgran