Börja orientera

För barn och ungdomar

Varje torsdag 18:00 har vi orienteringsträning vid vår klubbstuga vid Källbrinks IP. Det finns grupper för såväl de allra minsta i Hoppeskutt-gruppen till gröna, vita, gula, orange och upp till blå gruppen för 14-15 åringar och uppåt.

Kom upp till klubbstugan en torsdag och ta kontakt med en av våra ungdomsledare för att komma igång.

För vuxna - Intensivkurs

Snättringe SK arrangerar intensivhelg för vuxna (från 17 år). Under denna intensiva och givande helg kommer du få lära dig (och träna på) grundkunskaper i orientering. Teori blandas med praktikpass och vi kommer även att hinna med en enklare träningstävling, inklusive GPS-tracking för den som önskar det.

Läs mer om vår nybörjarkurs

Träna med oss

Oavsett förkunskaper är du välkommen att vara med på någon av våra träningar. Det kostar inget att komma och provträna. Se kalendern för aktuellt träningsschema.

Tävla

I stort sett alla orienteringstävlingar har öppna banor, där du betalar på plats och inte behöver vara medlem i en klubb. Det går även bra att hyra SportIdent-pinne. Öppna banor finns för alla åldrar och olika svårigheter.

Hitta tävlingar i Orienteringsförbundets tävlingskalender (Eventor)

Din första orienteringstävling

Det är inte självklart för en förstagångsbesökare hur en orienteringstävling går till. Därför har vi tagit fram en kort handbok om just det.

Läs guiden "Din första orienteringstävling" (pdf, 0,5 mb)

Naturpasset

Med Naturpasset köper du en karta över ett område i Huddinge med ett 20-tal utmärkta kontroller som hänger ute hela säsongen. Du kan ge dej ut i skogen när det passar dej och hitta skärmar i din egen takt.

Mer om Naturpasset

Uppdaterad senast: 2020-02-16 13:39:19 av Patrik Äppelgran

Skapad: 2014-02-21 11:05:49 av Patrik Äppelgran