10Milasamling på torsdag

På torsdag vid 20:00, efter träningen, är det samling för alla 10Milalag för gemensamt uppsnack, information och peppning! Alla som skall delta i 10Mila (ungdom-, dam- eller herrstafetten), antingen som löpare eller lagledare bör komma. Givetvis är även andra intresserade välkomna!

På agendan på samlingen står följande (för damer och herrar, ungdomar kan ha annorlunda):

- Uppsnack med gamla kartor, möjliga bansträckningar, terrängtips mm. Vi pratar om vad vi tror är viktigt för att bemästra Göteborgsterrängen.
- Praktisk information kring resor, boende, mat
- Per Kallhauge delar med sig av sina bästa tips kring stora stafetter. Allt från hur viktigt det är med reservkompass till hur man bör lägga upp förstasträckan på 10Mila.

Sen måste vi förstås också bestämma de verkligt viktiga sakerna: Vem tar med högtalare? Vem sätter ihop 10Mila-pepp-spellistan? Hur ska vi i herrbussen kunna följa ungdoms- och damstafetten på vägen ner? Här får vi fylla på :-)

Redan 19.30 börjar vi med repriser på förra årets sändning inne i klubbstugan på storbildsskärm! Ytterligare 10Milapepp till träningen är välkommet- ta med det du vill för att höja stämningen!

Är det för sent att börja tagga på torsdag? Varför inte då se på det senaste avsnittet av "Countdown 10Mila" med Per Forsberg? Du hittar det här: https://www.youtube.com/watch?v=8gjY7QXZE_Q

Vi ses på torsdag!

//Träningskommittén

Uppdaterad senast: 2017-04-25 13:39:02 av David Hector

Skapad: 2017-04-25 12:22:56 av David Hector