Klubbmöte torsdag 8 november

Torsdag 8 november 18:00 är det klubbmöte för klubbens alla medlemmar från äldre ungdomar och uppåt. Den veckan är det rekommenderat säsongsvila, istället tar vi träningstiden och diskuterar vinterträningen, långsiktig vision och mål för nästa år!

Årets vinterträningsformat kommer likna förra årets med block med olika teman, eftersom det var var väldigt uppskattat förra året. På mötet ska vi diskutera upplägget och hur vi ska utforma träningsvintern så bra som möjligt! Fundera gärna på vad du vill se i vinterns träning och tänk gärna ut ifall du har några önskemål så tar vi upp det på mötet.

Vecka 45 är tanken att ha säsongsvila, så rekommendationen är att inte träna den veckan utom möjligen lite lugn cykling, jogg, eller liknande. Anledningen till att ha säsongsvila är bland annat att låta kroppen vila ut och på så sätt minska risken för skador. Med ett kort uppehåll kan man även höja motivationen för att gå in i vinterträningen. Läs Anders Szalkais tankar om säsongsvila här. Torsdag 8 november är det alltså ingen träning för blå grupp, juniorer, seniorer och övriga, utan det blir möte istället.

Mötet börjar 18:00 och är till för alla, vi ser gärna alla klubbens medlemmar på plats, förutom barn och upp till orange grupp som tränar som vanligt. Mötet kommer att bestå av en längre del (45 min-1 h) för alla där vi bl.a. diskuterar vinterns träning och långsiktig vision. Efter det blir det fika som vanligt på torsdagarna innan vi fortsätter i grupper och diskuterar mål för nästa säsong - herrar, damer och äldre ungdomar för sig. 

På mötet kommer vi även ta in anmälningar för att lägga banor till långpass och till matlagningen efter långpassen på lördagar.

Nu tar vi första steget mot 2019! Välkomna!

Uppdaterad senast: 2018-10-31 12:29:55 av Simon Hector

Skapad: 2018-10-31 12:15:18 av Simon Hector