Sommarträningar

Sommar innebär ju inte bara ledighet utan också mycket tid för träning! På hemmaplan erbjuds det flera olika alternativ för orienteringsträning, med både teknikövningar för egen utskrift och sommarserien! Här finns allt du behöver veta!

Sommaren är för många en tid för grundträning, och vad passar bättre än att ha lite fina OL-övningar att träna på? Här nedan listas olika alternativ:

Teknikträningar för egen utskrift:

Genom SSK och våra samarbetsklubbar i tekniksamarbetet erbjuds en rad övningar. Alla kan laddas ner ur Google Drive här och skrivas ut på egen hand. Utskrift kan ske i klubbstugan vid behov. På alla övningar finns kontroller utsatta på något sätt. Några övningar är i Svartviksskogen, några på Telegrafberget i Tyresö, några är i Gömmaren. Det finns även en bana med OL-intervaller i Vistaberg, dock sätts kontroller ut där först under v 29!

Alla övningar är väl genomtänkta så passa på att utnyttja dem!

Sommarserien:

Förutom alla tävlingar som finns på Eventor finns även Sommarserien, bra träningstävlingar under tisdagar och torsdagar under juli och augusti. Programmet hittar ni här: http://luffarligan.se/sommarserien/sommarserien-2019/. Missa speciellt inte avslutningshelgen på Rånö som blir något extra!

Träna tillsammans med andra: 

Använd gärna Messenger-chatten Snättringes Träningspepp och bjud med fler på träningar som du tänker köra! Om du inte är med i chatten ännu, hör av dig till David Hector så löser vi det! 

Och såklart, missa inte alla härliga semestertävlingar. O-ringen, U10-mila, Mastloppet mfl...

Höstens träningar startar på torsdagen den 15 augusti, 18.00 från Källbrinks IP som vanligt! Teknikträningarna på tisdagar börjar åter vecka 34 (skolstartsveckan)

Uppdaterad senast: 2019-07-10 22:34:39 av David Hector

Skapad: 2019-07-08 17:06:35 av David Hector