Anmälan till Jukola (senast fredag 17/1) samt frågor till 10mila

Resan till Jukola i år blir grymt kul till midnattsolens land i Rovaniemi. Men resan är också lite krånglig och därför behöver vi anmälan redan nu på fredag 17/1! Anmälan till 10mila närmar sig också så därför ber vi att alla herrar och damer att svara på ett par frågor, även de som inte tänkt springa eller kan vara lagledare.

Jukola

Jukola är världens största orienteringsstafett som i år går långt långt norrut i Rovaniemi i norra Finland. Jukola är en folkfest med över 15000 deltagare, både elit, bredd och "nästan förstagångs-orienterare". Eftersom Rovaniemi ligger norr om polcirkeln är det ljust dygnet runt, coolt bara det. Häng med på en spektakulär resa till midnattssolens land! 

Inbjudan Jukola

Kartklipp och terrängbilder

Eftersom anmälan ska in inom kort och resan kommer bli lite krånglig pga avståndet, flygbiljetter, mm så vill vi ha in anmälan redan nu på fredag 17/1! Anmälan är bindande för att vi ska kunna planera bilar och boka flygbiljetter. Tyvärr går det i dagsläget inte att planera någon tågresa pga eventuellt banarbete under den perioden, så därför blir klubbens mer klimatvänliga alternativ bil från Stockholm. 

På hemresan efter Jukola finns möjlighet till ett kul läger! Vi stannar några dagar i Luleå på vägen hem där vi tränar i fin terräng (dessutom går SM medel & stafett i Luleå) innan vi letar oss ner längs Norrlandskusten med bil och tränar på vägen.

All information kring resealternativen och anmälan finns här på klubbeventor.

 

 

Frågor inför 10mila

10mila är vårens stora stafetthöjdpunkt och klubbens största stafettmål 2020! I år går stafetten nästan på hemmaplan i Upplands-Bro och vi hoppas kunna ställa upp med många lag!

Anmälan till 10mila ska också in snart så därför är det bra att veta vilka som är intresserade. För att vi i UK ska veta lite mer om era tankar inför 10mila vill vi att ALLA herrar och damer som har tänkt springa 10mila, inte tänkt springa 10mila eller vill hjälpa till kring lagen ska fylla i ett formulär med ett par frågor som bara tar 1 minut att svara på.

Formulär Herrar

Formulär Damer

Utifrån allas svar presenterar vi i UK ett första utkast på laguppställningar och vilka sträckor vi ser att löparna är aktuella för. Genom att tidigt ha någon slags fundering på vad det kan bli för sträcka får vi sedan mycket tid att förbereda oss fram till tävlingsdagen!

Under våren planerar klubben att ha två prio-stafetter, Måsenstafetten och Stigtomtakavlen. För uttagningen till 10mila planerar vi i UK att titta extra på de två stafetterna samt ett 10mila-test planerat till tisdag 21/4.

 

 

UK (Uttagningskommittén)

genom Simon

Uppdaterad senast: 2020-01-13 16:35:45 av Simon Hector

Skapad: 2020-01-12 22:03:32 av Simon Hector