Lag till Elitstafetten

Till helgen är det så äntligen dags för den första stafetten på väldigt länge. Snättringe ställer upp med lag i herrstafetten, här är laguppställningen!

 

Snättringe fick tillåtelse att ställa upp med lag i både herr- och damklassen, vilket var kul! Tyvärr fick inte damerna ihop lag men vi tror stenhårt på att de kommer tillbaka starkare till nästa stafett! 

Snättringe ställer upp med ett väldigt ungt lag där två är yngre seniorer och fyra är juniorer. Medelåldern är under 20 år, sannolikt ett av de yngre lagen i tävlingen. Målet är att göra bra prestationer och se hur långt det räcker. Klubbens långsiktiga vision är Topp232023, där ingår målet att herrlaget ska komma topp 23 vid Tiomila 2023.

 

Elitstafetten genomförs med sex sträckor, först tre under lördag kväll med nattorientering i Hälleforsnäs, sedan pausar man stafetten och startar med samma ställning på söndag förmiddag i Ärla, där det blir tre sträckor.

Start Lördag H21 – kl 21:00

Omstart sker för de kvarvarande lag som inte växlat ut 25 minuter efter det att ledande lag i respektive klass har växlat för på tredje sträckan.

Start Söndag H21 – kl 11:30 (omstart kl 11:55) 

Jaktstart tillämpas utifrån lördagens resultat. Omstart för resterande lag sker 25 minuter efter första startande lag i respektive klass. 

 

Stafetten kommer du att kunna följa via Liveresultat och GPS (troligen inte Snättringes lag). Hoppas att många från klubben stöttar hemifrån!

 

 

Kommentar från UK:

"Det var svårt att ta ut laget den här gången eftersom vi nu har så många löpare som är duktiga och framför allt många som tar stora kliv i utvecklingen. Det är såklart synd att vi bara får ha ett lag när vi har så många duktiga som är sugna på att springa, men som läget ser ut nu får vi vara väldigt nöjda att få med ett lag."

 

 

Elitstafetten, H21 - Snättringes lag:

  Sträcklängder Beräknad löptid  Lag
1.  7,8 km natt ca 50 min Jesper Lidmar
2.  7,8 km natt ca 50 min Simon Hector
3.  7,8 km natt ca 50 min Mattias Kallhauge
4.  10,7 km dag ca 60 min Ludvig Lange
5.  10,7 km dag ca 60 min Isak Gelius
6.  10,7 km dag ca 60 min Oscar Wångberg Aneland

Reserv: Joel Börjesson Eriksson

 

Lagledare: Elisabeth Hector, Joel Börjesson Eriksson

 

UK Herr: Simon Hector, Anders Hedman, Flavio Poltéra, Tobias Gelius

 

#teamworkmakesthedreamwork

 

 

Uppdaterad senast: 2021-04-26 23:59:12 av Simon Hector

Skapad: 2021-04-26 23:49:05 av Simon Hector