Snättringe årets arrangör 2018

Snättringe blev tillsammans med IFK Enskede utsedd till "Årets arrangör" för DM medel och lång på StOF-konventet i lördags. Grattis till alla som var med och jobbade med DM!

Stockholms Orienteringsförbund (StOF) har årligen ett konvent, i år i samband med november-tävlingarna i Tullinge. På konventet fick deltagarna, bl.a. ungdomsledare, ordförande och arrangörer från olika klubbar utse "Årets arrangemang". Och det blev Snättringes och Enskedes DM medel och lång som vi fixade ute i de djupa Sorunda-skogarna!

Det uppskattades uppenbarligen att vi valde att lägga arenan i skogen, och långt från vår hemkommun - självvald väg i okänd mark. Allt arbete med att bygga bra relationer med markägare och Nynäshamns kommun bar frukt.

Jag vill å tävlingsledningens sida tacka ALLA funktionärer och framför allt funktionsansvariga, som bidrog till de fina tävlingarna. Tack alla! Det ser också ut att bli ett mycket gott ekonomiskt resultat, vilket kommer bidra till SSK:s möjligheter att utveckla vår OL-verksamhet. Priset på 6000 kr delas med IFK Enskede och förutom rena pengar så ger det oss ett gott självförtroende att fortsätta jobba på det sätt som vi genomförde DM-tävlingarna.

 

Skapad: 2018-11-11 21:58:25 av Anders Wisén