Ett stort tack!

Nu har vi i Snättringe SK arrangerat ytterligare en tävling.

Nu har vi i Snättringe SK arrangerat ytterligare en tävling. Även denna gång med bravur. Många engagerade och villiga medlemmar, som snällt ställer upp och hjälper till. Utan er skulle vi inte kunna klara av att arrangera dessa tävlingar. Ett stort tack för all hjälp och engagemang!

Att arrangera tävlingar är en viktig del av verksamheten och en viktig intäktskälla. Den 1 oktober är det dags för nästa arrangemang då SSK är värd för ungdomsseriefinalen! Så boka in det datumet redan nu för att hjälpa till, det kommer att krävas många funktionärer! 

Är du intresserad av att hjälpa till med årets avslutning för OL-ungdomar i Stockholm? SSK arrangerar sin första sprinttävling någonsin, mitt i Huddinge Centrum, och det vill vi göra till en fantastisk upplevelse! Om du är intresserad av att göra något- och då menar jag vad som helst- hör av dig till tävlingsledare David Hector. Du kan göra allt från att baka kakor till att arrangera ett sidoevent eller vakta kontroller. Tidigare erfarenheter är verkligen inget krav! Hör gärna av dig på davhector@hotmail.com eller 070- 437 65 81.

Tävlingsledarna 

Nadja och Sofia (& tävlingsledare U-seriefinalen 1/10 David)

Uppdaterad senast: 2017-05-16 10:42:31 av David Hector

Skapad: 2017-05-14 16:12:05 av Nadja Dahlström