Efterlysning!

Som alla vet är vår fina klubb beroende av ideella insatser för att allt ska rulla på. I gengäld till att vi som medlemmar får ett otroligt utbud av träning samt tävlingsavgifter betalda av klubben kan våra ideella insatser ses som en återbetalning tillbaka till klubben. Nu söker vi efter fler personer som vill hjälpa till.

Detta riktar sig till både nya och gamla medlemmar, gammal som ung.  Hur duktig du är på att hitta kontroller i skogen spelar ingen roll. 

Nu letar vi efter personer att bemanna följande poster:

Arrangemangskommittén: Tycker du det är intressant med tävlingar och/eller kartor? Då kanske arr.kommittén är något för dig? I denna grupp planeras våra tävlingar, och arrangemang t.ex. Höstlunken.

Digitalt arkiv: Bertil har stenkoll på vårt pappersarkiv men nu behöver vi även starta upp ett digitalt arkiv. Är du bra på att organisera och en hejare vid datorn kan detta vara något för dig.

Sociala medier: Snättringe sk vill synas ännu mer på sociala medier och visa vilken härlig klubb vi är. Vi behöver dels en grupp personer som kan tänka sig att lägga ut bilder/filmer och dels en person som kan samordna arbetet och se till att driva utveckligen framåt.

Uthyrning av klubbstugan: Klubbstugan hyrs ut till medlemmar och allmänheten. Vi behöver två personer som kan ta emot bokningsförfrågningar, ev. visa stugan och sköta nyckelutlämnng. Gissningsvis kommer även nästa år innebära färre uthyrningar jämfört med ett vanligt år.

Kassör: Vi behöver två personer som delar på det ärofyllda uppdraget som kassör. Det handlar om löpande fakturor men även om att ha koll på budget. Tidigare kassör hälsar att det inte är nödvändigt med en ekonomiutbildning utan det handlar mer om att vara nyfiken och vilja lära sig nya saker. En gedigen inskolning utlovas. En av de två personerna sitter i styrelsen.

Är du intresserad eller vill veta mer vad de olika posterna innebär; maila anneli@christie.se. Hör även av dig om du är intresserad av att hjälpa till med något annat i klubben, även om det inte något av ovanstående. 

Hälsningar Valberedningen; Anneli och Gösta

Uppdaterad senast: 2020-11-29 21:06:06 av Anneli Christie

Skapad: 2020-11-23 21:42:16 av Anneli Christie