Träningsläger 23-25 november

Äntligen är det dags för träningsläger igen! Den 23-25 november drar vi till Åland på träningsläger och vi hoppas att du vill följa med! Läs mer i artikeln nedanför och anmäl dig redan idag via Eventor

Det är nu närmare 10 år sedan vi var på Åland senast och nu är det dags igen. Den 23-25:e november åker vi på träningsläger. Gör dig redo på hällmarker, vackert skärgårdslandskap, gemenskap, och blött novemberväder! Nu kickar vi igång vinterträningarna med ett riktigt härligt läger!

För vem? För alla såklart! Ungdomar, elitlöpare, nybörjare,... ja, alla som vill är välkomna att följa med och vi anpassar träningarna så att det finns övningar för alla!!

(Även du som inte är medlem i SSK är förstås välkommen!)

När? 23-25 november (nix, det krockar inte med några andra tävlingar eller träningar!)

Program? Tja, det är lite preliminärt men ungefär så här:

Fredag: Två möjliga avresealternativ, med avresa från Huddinge antingen 12:45 eller 17:30. Åker man 12:45 hinner man med ett natt-pass på fredag kväll, annars direkt till boende.

Lördag: Två OL-pass med fokus på teknik

Söndag: Ett eller två OL-pass och därefter hemresa, åter i Huddinge ca 21:00. Alternativt, för de som vill komma hem tidigare finns det möjlighet med tidig hemresa, då är man hemma ca 16:00 i Huddinge.

Alternativträning: Vid boendet kommer det också att finnas både simhall och gym så goda möjligheter till alternativträning till rimliga priser (3-6 €).

Resa? I bil och med båt från Grisslehamn till Eckerö. Vi samordnar alla transporter i så få bilar som möjligt såklart. Mer info om det när vi vet hur många vi blir.

Boende? Troligtvis på Godby Idrottsanläggning på centrala Åland. Vandrarhemsstandard. Vi lagar gemensam mat i matlag.

Kostnad? Ja, 600 kr per person för hela resan inklusive gemensam mat. Klubben subventionerar med ca 200 kr per person. Samma pris för barn och vuxna. Faktureras efter lägret.

Du som inte är medlem i SSK betalar självkostnadspris för resan, ca 800 kr.

Något mer? Ja, på hemresan finns möjlighet att boka julbord på båten (buffé). Detta kostar 320 kr per person (160 kr för barn) utöver lägeravgiften. Ange i anmälan om du vill att vi bokar plats för dig! Kostnaden faktureras i efterhand. OBS: I mån av plats, ju tidigare anmälan desto större chans att du får plats på julbordet. 

Anmälan? Ja, gärna så snart som möjligt. Om du vet att du vill med så anmäl dig redan idag så blir det lättare för oss. Om du inte vet ännu så är sista anmälningsdag torsdag 8:e november 23:59, detta för att vi ska hinna fixa boende och båtplats till alla! I anmälan anger du även val av resa (tidig/ sen avresa & hemresa) samt om du önskar boka julbord. Födelseår måste också anges.

Anmälan hittar du på Eventor: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/9200 

Vill du hjälpa till, t.ex. lägga en bana till lägret? Ja vad roligt!! Hör av dig så får du jättegärna hjälpa till!!

Frågor: Till David Hector, davhector@hotmail.com. Även Simon Hector hjälper till att arrangera lägret.

 

Välkomna önskar träningskommittén!

 

 

Uppdaterad senast: 2018-10-31 21:37:43 av David Hector

Skapad: 2018-09-23 17:31:50 av David Hector