Tight i Ungdomsserien inför finalen- SSK ligger tvåa!

Det skiljde inte mycket mellan klubbarna i Stockholm inför onsdagens regionsfinal i Ungdomsserien, endast ett fåtal poäng skiljde mellan SSK och OK Ravinen. Och det är fortsatt jämnt inför säsongsfinalen. Bra jobbat alla ungdomar som deltog, nu laddar vi för final på hemmaplan!

Det var en härlig sensommarkväll ute vid Velamsund på Värmdö när Ungdomsseriens regionsfinal avgjordes för söderklubbarna. 65 SSK-ungdomar deltog och därmed hade vi representater för SSK i samtliga klasser på tävlingen.  Deltagarna bjöds på härlig orientering med bra banor och skog som passade perfekt för ungdomsserien. Viktigast på Ungdomsserien är att alla deltar, men SSK hade också segrare i fyra klasser, och mängder av andra toppenresultat. Grymt jobbat allihopa!

Och det är jämnt inför finalen! Snättringe ligger tvåa, endast 116 poäng efter ledande OK Ravinen (som har vunnit flera år i rad)! Men det är också tight nedåt, med Järfälla och Tullinge på bara 150 poängs avstånd vilket inte är mycket i finalen. Dessutom lurar OK Södertörn strax därefter...

Nu gäller det att kraftsamla inför höstens final den 1 oktober! Med arena i Sjödalsparken mitt i Huddinge Centrum så blir det inte mer hemmaplan, och segern är inte orimlig. Fast som StOF också slog fast, det har kan bli den tajtaste finalen någonsin i Ungdomsseriefinalen. Så boka in den 1:a oktober i era kalendrar för då ses vi i Sjödalsparken, eller hur? :)

Resultat från tävlingen finns på Eventor här. Bifogat finns poängställningen inför finalen.

PS: SSK är också arrangör av finalen och vi behöver personal. Är du över 17 år och vill hjälpa till på något sätt men vet inte vad du ska göra. hör av dig till tävlingsledaren på davhector@hotmail.com. All hjälp uppskattas!

(På bilden: Alice Eggöy Markhester med mamma Louise och Simon Carlqvist kollar kodsiffran innan de stämplar)

Uppdaterad senast: 2017-08-24 16:31:29 av David Hector

Skapad: 2017-08-24 16:28:28 av David Hector