Ungdomslag i 25manna

Snättringe SK och OK Södertörn arrangerar tillsammans årets 25manna, som går den 8-9 oktober vid Kungens Kurva. Därför kan vi inte delta med 3 lag som vi brukar på denna tävling. Styrelserna för båda klubbarna har därför beslutat att vi ställer upp med varsitt lag med yngre löpare.

Det är inspirerande och utvecklande för våra yngre löpare att få ställa upp och representera Snättringe med ett eget lag i årets 25manna. De får ett gemensamt mål att träna mot under året och de får utmana sig själva i tävlingssammanhang samtidigt som det ger en möjlighet att bygga team och kompisskap.

Alla löparna är informerade om att de både ska jobba och springa. Alla löparna är också informerade om att de inte får träna i tävlingsområdet, ta del av den nyritade kartan över tävlingsområdet eller ta del av banorna.

25mannahelgen är ett mycket stort arrangemang med uppemot 15 000 starter så det behövs många funktionärer. Kontakta vår bemanningsansvariga Viviann Andersson om du inte har blivit kallad och har möjlighet att hjälpa till den 8 eller 9 oktober eller veckorna innan.

Uppdaterad senast: 2016-06-02 11:56:09 av Mikael Nilsson

Skapad: 2016-06-02 11:51:28 av Nadja Dahlström