Klubbmöte 8 november - presentationen och några anteckningar

Igår var det klubbmöte på Källbrink och det var många som kom för att lyssna och diskutera! För de som inte var där eller vill ta en liten recap finns här presentationen, några anteckningar från mötet och vinterträningens program.

Filen för presentationen hittar du här nedanför. Där hittar du också vinterträningens block.

Mötet började med att visa lite statistik från året för att därefter presentera en idé om att försöka ta nästa steg resultatmässigt. Målsättningen som presenterades från träningskommittén är 23:e plats för herrlaget och 46:e plats för damlaget vid 10MILA om fem år, 2023. Några punkter som skulle kunna krävas för att uppnå detta visades och diskussionen fortsatte med fler saker som kommer att vara viktigt att fokusera på i den satsningen. Punkten blev något kortfattad men framöver kommer det finnas fler tillfällen att diskutera visionen och hur vi ska göra för att nå dit vi vill!

Efter detta var det tid att diskutera vinterträningen, som i år har devisen "Den bästa träningsvintern någonsin!" Detta utifrån att just du ska kunna få ut det du vill av vinterträningen, vare sig du vill prestera på SM eller 10MILA, eller om du vill vara med för att ha roligt.

Eftersom det var uppskattat förra träningsvintern (se Project73) så kommer vi även i år dela in träningen i block, åtta träningsblock inför 10MILA i slutet av april. Varje block har ett tema som vi ska fokusera extra på inom blocket. Här på hemsidan kommer det lite info om blocken och träningarna kommer ses i kalendern. Flera är intresserade av att köra träningar tillsammans utöver de återkommande klubbträningarna på tisdagar, torsdagar och lördagar. Vi kommer vid några tillfällen köra pass tillsammans som vi lägger in i kalendern. Vi diskuterade också om vi ska ha ett forum för att kunna meddela att man är sugen på att köra något tillsammans, och det lutar åt en grupp på Facebook eller en chattgrupp på Facebook Messenger (där man inte behöver Facebook-inlogg), mer info senare om hur vi löser det.

Diskussionen fortsatte sedan med lite fler punkter kring vinterträningen, där vi bl.a. såg att intresset för ett 10MILA-läger i vår är relativt stor. 

Mötet i stor grupp avslutades med att presentera Aleris som vår rehabkompis - där man har möjlighet att träffa en sjukgymnast med ganska kort varsel.

Efter lite fikapaus fortsatte mötet i grupper: damer, herrar och äldre ungdomar. Bl.a pratades det mål inför nästa säsong och hur vi ska jobba inom gruppen för att uppnå det vi vill.

Uppdaterad senast: 2018-11-10 11:46:10 av Simon Hector

Skapad: 2018-11-09 22:27:17 av Simon Hector