Planering 10Mila - bilfördelning uppdaterad 25/4

Detaljer om resan.....

 

 

PM för löpare 10 mila Snättringe SK

 

Boendet:
Harasjö fiskecamping (http://www.harasjomalafiskecamp.com) ligger 30 min körning från 10-mila arenan. Vi bor i två stora stugor och konferenslokal som också är utrustat med stort kök. På boendet har vi självhushåll och vi städar och sopsorterar som på ett vandrarhem.

Mat:
Vi tar med gemensam mat till frukost lördag morgon och söndag morgon. Lördag kväll lagar vi pasta och köttfärssås till hela gruppen. Lördag lunch är var och en självförsörjande. Ta med dig det extra som du vill ha.
Tänk till om maten och mattider så du är i rätt balans då du ska springa.

Sova:
Vi har 20 sängar till vårt förfogande fördelat på de två större stugorna. Resten får sova på eget medhavda luftmadrasser. Det finns en stor konferenssal där vi får plats med massor av madrasser. Även i stugorna kan vi lägga ut madrasser. Där är gott om plats, 135 resp 90 kvm i stugorna.

Fördelningen av sängar (se nedan) är gjord utifrån behov och tillgång;
https://docs.google.com/spreadsheets/d/192ZW6yM7aOVsdMrubtS_rc0dzoDvTdNFsfh8l325kW0/edit?usp=sharing     Det kommer bli lite förflyttningar mellan sängar och golvplatser för att optimera allas sovande på bästa sätt under helgen. Under lördagen kan de som ska springa tidiga sträckor i herrkavlen vilja vila i en säng som någon senare kommer att sova i så vi får samsas och dela. För de som bara sover i säng räcker sänglinne (täcke och kudde finns). För övriga gäller luftmadrass/liggunderlag och sovsäck eller liknande.

Resa:
Se bilfördelning som ligger på hemsidan sedan tidigare. Förare har ansvar för att se till att alla kommer med. Bilar hem avgår från arenan vid 11-12-tiden då vi fått in alla våra lag och plockat ner vår utrustning och städat klart på boendet.
Bilfödelning:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1czJ0uS_VXrXSBgZMJdVgEGHnx0A5dZnFscFoRnK78G4/edit?usp=sharing


Om någon vill byta, så får man själv hitta någon att byta med. Av kostnadsskäl är samtliga bilar helt fyllda. Om någon väljer att åka egen bil så bekostar man det själv. 

Tävlingsarenan:
Vi har med klubbtält som vi har på vindskyddsplatserna E6 och E7. I tältet finns enklare mat som mackor, yoghurt, kaffe/te och varmkorv. Mat finns att köpa på arenan för 90kr.

Transporter till och från boende till arena:
Vi kör flera bilar till och från arenan till ungdom- respektive damkaveln. Under natten går en eller två bilar går fram och tillbaka. Resan tar ca 30 min/riktning.

Tävling:
Under tävlingen använder vi Snättringe tävlingskläder av nyare modell. Publik använder om vädret tillåter överdragsjackan. Vi uppträder trevligt och hejar gemensamt på alla våra löpare.
Det kommer att finnas lagledare i tältet och även i växlingsfållan. Några sträckor har varvning, åtminstone förstalagen kan få langning av vätska eller annat. Ta med dig det du vill ha.

 

 

Uppdaterad senast: 2019-04-25 22:17:29 av Jörgen Hector

Skapad: 2019-04-21 00:03:09 av Jörgen Hector