Träningsdag 23/1

Dags för lite avbrott i långpass-lördagarna! Lördagen den 23 januari anordnas en träningsdag med två träningar och lunch med aktivitet emellan. Nära och bra dessutom, i Tyresöområdet! Läs mer genom att klicka på rubriken! OBS Ny plats för första träningen!

I samarbete med OK Hammaren arrangeras en träningsdag för alla intresserade på hemmaplan. Det blir två bra träningar i fin terräng och gott om tid för att umgås. Passa på att få lite välbehövlig teknikträning så här mitt i vintern, plus ett intensivt fartpass!

På grund av ett missförstånd kring rättigheter blir det ingen träning på Telegrafberget som planerat, utan istället blir det Granby!

Programmet är följande:

Förmiddag: Teknikträning i Granby, låg intensitet. Någon form av markering vid kontrollerna. Samling 9:45 vid parkeringen längs Öranvägen, som är utmarkerad på kartan (klicka på länken): http://kartor.eniro.se/m/f8ZUJ.

Lunch och troligtvis dusch, ännu oklart var. Det blir också någon form av aktivitet, antingen föreläsning eller teoretisk OL-övning i samband med lunchen.

Eftermiddag: Sprintstafett (2-mannalag) i Krusboda, Tyresö. Någon form av markering vid kontrollerna. Exakt upplägg är i skrivande stund oklart, men antingen kör vi jämna lag eller så blir det en klubbkamp mot OK Hammaren och kanske även Söders- Tyresö. Det blir minst två lopp per person. Om man kommer direkt till denna är samling preliminärt vid Alby Friluftsgård: http://kartor.eniro.se/m/NTSGD

Eventuellt dusch och bastu efteråt. Annars är vi färdiga för dagen!

Träningsdagen är riktad till de från D/H-14 och uppåt. Kan vi slå OK Hammaren i antal deltagare?? 

Aktiviteten är kostnadsfri (inklusive lunch) men ni står själva för transporter till och från Tyresö. Samåk gärna!!

Anmälan? Ja, vi vill ha en uppfattning kring hur många kartor som går åt. Anmälan via klubbaktiviteter på Eventor: http://eventor.orientering.se/Activities?organisationId=348. Anmälan senast torsdag 21 januari 18:00 (eller under träningen).

Medtag: Pannlampa (behövs på eftermiddagen!), varma träningskläder, ombyte/överdrag för hela kroppen, handduk.

Frågor? Till David Hector davhector@hotmail.com eller 070- 437 65 81

Välkomna!

Uppdaterad senast: 2016-01-12 22:22:22 av David Hector

Skapad: 2016-01-10 20:53:54 av David Hector