Pre Christmas Exercise Development Challenge: Instruktioner och uppdrag 1

Nu startar vi igång ”Snättringe SKs Pre Christmas Exercise Development Challenge”. Ca 80 pers har anmält sig från start, fortfarande finns chans att hänga på!

Tävlingen går till så här.

  • Varje vecka dyker det upp 3-4 utmaningar vid lite olika tillfällen under veckan med tydliga instruktioner. Dessa publiceras i "Snättringes träningspepp" på Messenger. Första uppdraget hittar ni dessutom här nedan.
  • Utmaningarna anpassas till ålder och den egna fysiska förmåga enligt instruktion, samt i den mån det går även geografisk bostadsort.
  • Alla som anmält sig får en länk till ett ”google drive sheet”. Där ansvarar man själv för att kryssa i att man genomfört utmaningen.
  • Varje vecka kommer en eller flera av utmaningarna ha en ”Twist” och det kan vara så att den inte alls har med träning att göra J

 

Har du inte registrerat dig på ”Snättringes Träningspepp” i Messenger?Skicka ett mail till aneland@gmail.com så löser vi det!

Det är den snabbaste informationskanalen och kan också användas för att peppa varandra J

 

NU KÖÖÖR VI!

 

 

 

Uppdrag 1 - ”Mission STRONG”

 

Genomför ett styrkepass 17-18 november

 

         Alternativ 1: Vara med online på Kristinas styrkepass kl 19.00 17 nov. Skicka då ett mail till aneland@gmail.com så får du en länk till ”Teamsmöte”

         Alternativ 2: Genomföra ”Mission Strong Snättringe Excercises” enligt instruktionen i dokumentet

 

Sätt en X efter ditt namn på Uppdrag 1 i ”google drive sheet” när du utfört uppdraget!

 

 

Lycka till!

Skapad: 2020-11-17 12:32:49 av Simon Hector