Många aktiviter i Kristi Himmelfärds-veckan!

Kristi Himmelfärd innebär mer ledighet än vanligt men denna vecka även massor med kul klubbaktiviteter! De flesta är med anmälan, så in och anmäl dig!

 

Tisdag

Teknikträning som vanligt, denna gång roliga ol-intervallbanor vid Segeltorps IP! För att göra det roligare kör vi utan stigar (svart bana). Orange bana får en finfin förenklingsövning.

Är man HD18-21 finns möjlighet att springa sprint med Elitmiljö Stockholm-Södertälje på banor av Thierry i Rågsved/Hagsätra. Anmälan söndag 17/5 23:59 här, hör av dig till Simon snarast om du gärna vill vara med men missat anmälan så får vi se vad vi kan göra.

 

Onsdag

Sprint på Myrstuguberget, andra etappen av Corona Challenge. Denna gång bjuds på ett av Stockholms bästa sprintområden, med mycket intensiv orientering och kupering. Anmälan senast tisdag 19/5 23:59, läs mer i kalendern.

Cykelintervaller?, brukar vi ju köra på onsdagar också. En av Stockholms mest kända cykelbackar ligger där! Samling samtidigt på samma plats.

 

Torsdag

Träningsdag för hela klubben i Sörmland! Vi kommer (med största sannolikhet, avvaktar besked från jägare) att springa i Svalboviken i vad som kallats en av Sveriges bästa områden! På eftermiddagen springer vi i mer fin terräng söder om Eskilstuna. Kom med på en kul träningsdag med bra träning och kul (distanserat) häng! Läs mer i kalendern, anmälan senast onsdag 20/5 14:00.

 

Lördag

OK Södertörn bjuder in till sprint på helt nyritad karta i Ormkärr, bara ett stenkast från Huddinge. Fartfylld träning med Sportident! Läs mer i kalendern, anmälan senast torsdag 21/5 23:59

 

Söndag

På söndag blir det stiglöp i fantastiska Paradiset. Ta med hela familjen, spring eller vandra, långt eller kortare. Vi grillar tillsammans efteråt! Läs mer i kalendern (och anmäl gärna).

Vid korvgrillningen kör vi även prisutdelning på quizet om Snättringes lagmedlemmar vid 10mila som vi lade upp i Påsk. Ta chansen att göra det om du inte har gjort det! Du hittar det här.

 

Uppdaterad senast: 2020-05-17 23:16:00 av Simon Hector

Skapad: 2020-05-17 22:39:07 av Simon Hector