Långpass på stig, Paradiset

Eventor:
länk
Plats:
Paradiset
Datum:
2020-05-24 (433 dagar sedan)
Tid:
10:00

Söndag 24 maj blir det skön löpträning/vandring för hela klubben på stigar vid Paradiset.

På söndag lämnar vi kartan hemma och ger oss ut att springa, eller promenera, på de underbara stigslingorna som finns vid Paradiset. Detta passar hela klubben, från små barn till elit till old boys/girls.

Samling på Paradiset parkeringen kl 10.00.

Finns slingor från 5 km upp till ca 15 km. De allra yngsta kan gå eller springa ca 1 km in till sjön Trehörningen. Rekommenderar att ta vägen förbi Tornberget som med sina 111 meter över havet är Stockholms läns högsta naturliga berg. Fantastisk utsikt från det nya Utsiktstornet. 

Mer information om olika slingor finns här: paradiset-hanveden.se/karta.html. Kartor kommer finnas vid samlingen. Skor funkar både med löparskor och orienteringsskor. Kläder efter väder. Ta med torrt ombyte till efteråt.

Efter träningen blir det korvgrillning och fika, ta med det du vill ha. Ta med något att sitta på då vi sprider ut oss i Corona tider! Anmäl gärna så vi vet ungefär hur många vi blir.