Vintersäsongen är här!

Målet med vinterns träningsplan är att erbjuda högkvalitativa träningar för elit, juniorer, barn, föräldrar, äldre, nybörjare och alla andra. Tanken är att det ska vara både roligt och meningsfullt för alla att träna även under vintern. Klicka på rubriken för att läsa mer.

Måndagar 18.00: Intervaller utomhus vid Källbrink. Vänder sig främst till åldrar upp till ungefär 16 år men det finns gott om utrymme för föräldrar och andra.

Måndag 20.00: Intervaller inomhus i Storängshallen. Vänder sig främst till elit och junior från cirka 15 år men det finns utrymme för alla som vill vara med.

Tisdag 18.00-20.00: Intervaller/löpning samt styrketräning i Hökarängsskolan. Tillsammans med fler andra klubbar. Första timmen är det löpning utomhus och andra timmen ägnas åt styrketräning i grupp inomhus i gymnastiksalen. Vänder sig till alla. De som sprungit intervaller på måndagen springer lämpligen lugnare första timmen och tar i rejält på styrketräningen. Den som missat måndagens hårdare träning kan gärna ta i ordentligt även på löpningen.

Onsdagar: En gång per månad erbjuds tävlingsträningen Mareld Stockholm By Night. Bra högkvalitativ träning som passar de flesta. Vid flera tillfällen har vi varit största klubb i de här sammanhangen och hoppas på att bli det även i år. Många andra onsdagar erbjuder Tullinge den likartade tävlingsträningen Nattugglan. Anmälan via Eventor.

Torsdagar: Den stora dagen för klubbträning och som ser ungefär likadan ut hela året. Kanske blir det lite trängre i bastun i takt med att temperaturerna går ner. Torsdagar som inte föregås av någon av tävlingsträningarna på onsdagen har vi Natt Sprint Cup, en träningstävling där vi också bjuder in andra klubbar. Kolla kalendern för att ha koll på datumen.

Lördagar: Långpass i skog med karta och tillsammans med Södertörn. Samling ibland på Källbrink och ibland på Farstanäset. Många springer kring två timmar, barnen springer kortare och några kanske lite mer. Den som inte är så bra på att läsa karta följer efter någon som kan. Ta med löpintresserade vänner på det här passet!

Samtliga träningar är öppna även för löpare från andra klubbar.

Vid sidan av detta finns förstås gott om utrymme för initiativ att arrangera och att bjuda in andra. Kommunicera gärna initiativ via chattgruppen Snättringes Träningspepp.

Kalendern på hemsida är navet i informationen, så läs den frekvent

 

Uppdaterad senast: 2022-10-31 12:18:14 av Jörgen Hector

Skapad: 2022-10-31 12:14:23 av Jörgen Hector