Annorlunda tider

Orienteringsåret var färdigplanerat med tävlingar, träningar och läger m m. Plötsligt blir allt förändrat. Det kommer en ny typ av virus och allt vänds upp och ned. Vi behöver förändra vårt upplägg vad gäller träningar och alla orienteringstävlingar ställs in.

Trots allt detta misströstar ingen, utan nya lösningar och förslag på upplägg på träningar tas fram av våra duktiga ledare, tränare och föräldrar. Alla ställer upp och anpassar verksamheten efter de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten, SOFT, StOF och RF tar fram. Nya samarbeten och idéer uppstår, medlemmar kommer till träningarna, tränar hemifrån eller vid annan tidpunkt med hjälp av de nya lösningar som tagits fram med bl a nedladdningsbara kartor och kartor att hämta vid klubbstugan, för träningarna. 

 

Vi i styrelsen vill tacka alla engagerade medlemmar för allt det ni gör och för ert outtröttliga arbete med att skapa alternativa träningar, tävlingslika förhållanden m m. Tack för att ni noga följer rådande rekommendationer, det är avgörande för att vi ska kunna fortsätta att erbjuda träningar och kanske senare även för att tävla. Tack för att ni fortsätter att hålla entusiasmen uppe! Ni är guld värda!

 

Styrelsen

Skapad: 2020-04-18 23:14:24 av Nadja Dahlström