Hämta träningskarta i vår brevlåda!

Många av de träningar som genomförs just nu går också att genomföra på egen hand. Sedan tidigare finns det kartor för nedladdning, nu finns det också en brevlåda där du kan plocka upp din träning! Läs mer i nyheten!

Det finns massor av träningar som läggs just nu till olika ändamål. Sedan tidigare går det att ladda ner kartor här, men nu finns ytterligare ett sätt att få träningar: Det finns utskrivna kartor att hämta vid Källbrink! Och de är tillgängliga för alla, du behöver inte nyckel för att komma åt dem!

På klubbstugans långsida finns det en röd brevlåda (kolla långt bort på långsidan, nära grillplatsen). Brevlådan är försedd med ett hänglås, koden är densamma som de tre sista siffrorna i klubblösenordet. Fråga en bekant om du inte vet siffrorna.

I brevlådan ligger det tre pärmar med kartor:

  • En pärm med träningar från Källbrink
  • En pärm med träningar i övriga delar av Huddinge
  • En pärm med träningar lite längre bort (Nackareservatet, Tyresö, Tumba mm)

Alla träningar som ligger i brevlådan har utsatta kontroller, men vissa endast under specificerad tidsperiod (står i pärmen i så fall).

Det finns även plastfickor om du skulle behöva det.

Vad är det för träningar som ligger i pärmarna? Framför allt de som finns för nedladdning på hemsidan, men även veckans tisdagsträning, träningar i sydöst-träningssamarbetet och kanske några specialare! Just nu är det endast träningar på orange och svart nivå men förhoppningsvis kompletteras det med fler lätta banor!

Alla medlemmar, oavsett nivå, är välkommen att hämta träningskartor! Om det finns mindre än tre exemplar när du har tagit en karta är det bra om du meddelar träningskommittén, eller David Hector på davhector@hotmail.com så kan vi fixa fler.

Slutligen: Låt oss gemensamt hjälpas åt att hålla ordning så att vi kan fortsätta med denna tjänst!

Träna hårt- kom ihåg att det är precis lika viktigt som alltid att röra på sig i dessa tider!

Uppdaterad senast: 2020-04-07 12:41:42 av Stefan Svensson Gelius

Skapad: 2020-04-04 16:46:30 av David Hector