Äntligen! Snart dags för Daladubbeln

Det börjar nu bli dags att anmäla sig till vår gemensamma resa till Daladubbeln som i år kommer hållas i skogarna utanför Falun 19-20 okt. Missa inte tillfället att delta i denna roliga stafetttävling för barn och ungdomar. Vuxna är också varmt välkomna att komma med på resan.

 

Ja, nu är det alltså snart dags för denna höjdpunkt som kallas Daladubbeln. Tävlingen är en partävling och lämpar sig för barn och ungdomar från vit nivå och uppåt, som kan springa en bana själv. Första dagen är det tvåmannastafett och andra dagen springer paret tillsammans som en patrull.

Det är bra om man har en kompis från klubben att springa med men annars brukar det gå att hitta en ny kompis från Snättringe eller annan klubb och det ordnar vi. Notera detta i intressanmälan.

En tradition är att klä ut sig den andra dagen under patrulltävlingen. Detta brukar alla tycka är väldigt kul. Kolla in bilderna från förra året på hemsidan, det är inget fel på fantasin. Vad sägs om att klä ut sig till två klasar vindruvor? Eller två springande tvättkorgar(!). Eller kanske mer klassiska tjuv o polis?

Föräldrar och småsyskon är mycket välkomna att följa med, det finns öppna banor i olika svårighetsklasser och det går att anmäla sig på plats. (Det finns ingen tradition med utklädda föräldrar). Läs mer om Daladubbeln på hemsidan:

https://daladubbeln.se/

Vi bor som tidigare på mysiga Tyllsnäs vandrarhem. Där äter vi även middag och frukost. Blir vi tillräckligt många åker vi buss gemensamt, annars löser vi transport på annat sätt.

http://www.tyllsnas.se 

Lördag 19 oktober: Avresa med Buss.

Lördag förmiddag: Anländer till tävlingsarenan och springer stafett i par.

Lördag kväll: Middag på Tyllsnäs. Gemensam aktivitet (lek/tävling) och kvällsfika

Natten: Vi sover bekvämt i sängar i stora villan och stugorna. Barnen brukar sova tillsammans i större rum men möjligheten att sova hos föräldrarna finns också.

Söndag morgon: Frukost. Buss till tävlingsplatsen. Patrulltävling i par.

Söndag tidig kväll: Hemma i Huddinge.

Vi brukar bli ca 30-40 personer från Snättringe. I år kommer inte Söders Tyresö åka tillsammans med oss. Vi hjälps åt med middag och frukost, det brukar inte bli så mycket jobb om vi hjälps åt. Vi behöver inte städa vandrarhemmet.  

Kostnad: Cirka 550 kronor för vuxnar, ca 300 för barn– då ingår bussresa, logi och mat förutom luncher på tävlingsarenan.  

Skicka intresseanmälan gärna så fort som möjligt. Detta är viktigt så att vi kan planera transporten. Anmälan blir bindande 1:e oktober.

 Länk till anmälan: https://eventor.orientering.se/Activities/Show/10868

 

Frågor kan ställas till Anneli:

anneli@christie.se, 0736185587

 

Skapad: 2019-09-10 22:11:05 av Anneli Christie