Senaste nytt från styrelsen, april 2023

Styrelsen i Snättringe jobbar strategiskt för att leda och utveckla föreningen och träffas normalt en gång i månaden. Vår ambition är att från och med nu lägga ut regelbundna nyheter här på hemsidan. Här kommer därmed en rapport från styrelsemötena 13 mars och 17 april. 

Ekonomi

Ett stort arbete görs med nya rutiner för ekonomiredovisningen, där Mats Hainke och kassör Anders Schieche är drivande. Styrelsen har fått den första kvartalsrapporten med det nya systemet, som fortfarande behöver köras in under året. Allteftersom kommer vi att få bättre ekonomisk styrning kontinuerligt och kan följa upp både intäkter och kostnader snabbare. Kopplat till ekonomin finns också en ny attestordning, där föreningen tydliggör vilka personer, som ska godkänna utlägg och kostnader. 

Ny sprintkarta

Snättringe är arrangör för Sprint-DM 2024 som planeras genomföras på en ny sprintkarta i Flemingsberg och Visättra. Styrelsen har beviljat investeringen. Kartan har även fått bidrag från Riksidrottsförbundet och kartritningen är påbörjad. 

Värdegrunden

Ett arbete med att se över föreningens värdegrund och styrdokument är påbörjat. Just nu pågår förankringen i alla kommittéer och bland ledare. Vi kommer även göra en översyn av strukturen i dokumentarkivet i Webforum.  

Utåtriktade aktiviteter

Flera arrangemang från Huddinge kommun sker i början av sommaren, bland annat Huddingedagen 3 juni. Snättringe SK kommer att vara representerade och visa upp vår verksamhet, inklusive Naturpasset och Hittut som riktar sig till allmänheten. Dessutom håller vi en nybörjarkurs för vuxna 5-7 maj. Det är roligt om vi är många på dessa aktiviteter och visar upp oss, skriv upp datumen i kalendern och hör av dig om du vill vara med!

Du missar väl inte heller vårt eget 90-årsfirande den 11 juni? 

 

Är du mer intresserad eller har du något som styrelsen borde ta upp? Hör av dig till någon av oss. Du hittar kontaktuppgifter här: https://snattringesk.se/styrelser-och-kommitteer

/Hälsningar Styrelsen

Uppdaterad senast: 2023-05-01 20:53:12 av Mats Bern

Skapad: 2023-04-24 13:07:14 av Klubbinloggning SSK