Träningstävlingar 25-26/4

Även denna vecka bjuds en långdistans och en medel. Igen med SNO och Tullinge på lördag och en lunchmedel på söndag i tekniska Brosjön!

 

Det bjuds på en tuff långdistans (svart nivå) i fin terräng i Järna Västra på lördag. I första hand för ungdomar, juniorer och seniorer + chauförrer. Läs mer i kalendern, anmälan senast torsdag 23:59!

På söndag bjuds en medel för hela klubben i detaljerad terräng i Brosjön. Med vit, gul, orange, blå x2 och svart bana finns det mycket att välja på! Mer info i kalendern, anmälan senast torsdag 19:30.

 

Träningssamarbete mellan Tumba-Mälarhöjden OK, Södertälje Nykvarn Orientering och Tullinge SK gör dessa träningstävlingar möjliga, tack!

 

Jag påminner även om möjligheten att skriva ut kartor själv via klubbens sida med träningar att skriva ut, som nu kan ses till höger här på hemsidan (om man är på datorn) eller en bit ner (om man är på mobilen). Man kan också hämta upp kartor i brevlådan vid klubbstugan. Det finns alltså massor med möjligheter att orientera också om man inte kan hänga på träningstävlingarna!

 

Uppdaterad senast: 2020-04-20 22:36:26 av Simon Hector

Skapad: 2020-04-20 22:24:15 av Simon Hector