Inbjudan till påskläger 2018

Äntligen är den här! Påsken närmar sig och med den såklart ett påskläger utomlands! I år går resan till Dijon i Frankrike och områdena däromkring. Alla är välkomna att delta! Här finns inbjudan, anmäl dig redan idag!

Det första påsklgret arrangerades redan 2012. Då var vi cirka 25 medlemmar som åkte till Nordirland för att träna. 2017 var vi 44 personer som åkte till Slovenien och Kroatien, flest någonsin. Nu är det dags igen, hur många blir vi när vi 2018 åker till Frankrike?

Du som läser det här är inbjuden att följa med! Läs bifogad inbjudan, där står all information som du behöver veta.

Kostnaden för resan beräknas till 4500 kr. I detta ingår flygbiljett (utan bagage), bilhyra, bensin och boende. SSK subventionerar resan genom att betala startavgifter till tävlingarna samt träningskostnader. Om du inte är medlem i SSK måste du alltså räkna med att betala detta också.

Anmälan sker genom Eventor, klicka här. Anmälan är bindande. Ett förskott på 2000 kr tas ut och ska betalas till SSK:s plusgiro på 168612-0. 

Vet du redan nu att du ska med? Vad roligt! Anmäl dig gärna på en gång så kan vi börja att boka flygbiljetter direkt. På så sätt hoppas vi kunna pressa flygpriserna ytterligare och därmed erbjuda en billigare resa! Så vänta inte till sista dagen utan hjälp oss gärna genom att anmäla dig direkt om ni vet att ni ska med!

Du behöver absolut inte vara elitsatsande utan verkligen alla är välkomna! Ju fler vi är, desto roligare! Det kommer att erbjudas ett elitupplägg på träningarna men alla deltar på sin egen nivå.

Frågor? Gärna det, ansvarig är David Hector. Nås på davhector@hotmail.com eller på 070-437 65 81.

Välkomna önskar träningskommittén!

 

Skapad: 2018-01-13 20:44:05 av David Hector