Snättringe arrangerar SM Ultralång (juniorer) och Höstlunken

Söndagen den 7 november arrangerar Snättringe SK vår traditionella tävling Höstlunken, och i år även SM Ultralång för juniorer. Vi förväntar oss närmare 700 deltagare och till det behöver vi dig! Läs mer i nyheten!

Vi har i samråd med SOFT fått det ärofyllda uppdraget att arrangera en SM-tävling, och det innebär en tävling med extra allt! Webbsändning, GPS, masstart, ledare, prisutdelning osv. Och dessutom Höstlunken, så klart. Det kommer bli grymt! Men...

...för att det ska bli så bra som vi vill behöver vi din hjälp! I en ideell förening behöver vi hjälpas åt vid våra arrangemang, och det är genom arrangemang vi får stora delar av intäkterna för att du ska kunna t.ex. springa på tävlingar. Därför ber vi dig (japp, du medlem som läser detta) om hjälp. Hur kan just du hjälpa till?

Vill du stå i starten och möta nervösa juniorer eller glada motionärer? Vill du brygga en värmande kopp kaffe till alla efter målgång? Vill du köra lite bil och bygga lite på arenan? Se till att logistiken kring parkeringen flyter? Eller något helt annat??? Oavsett vilket så behövs du!

Vem?

Alla medlemmar! Ålder har ingen betydelse utan alla gör nytta, oavsett om du är barn/ungdom, elit eller äldre. De flesta positioner kräver inga förkunskaper (undantaget är kontrollutsättning, som kräver att du känner dig säker på blå-svart nivå), det enda som behövs är en vilja att lära sig! Eller bara om man tycker nåt låter kul.

Vad?

Vi söker personal (både huvudansvariga och till genomförandet) till alla positioner, och du har möjlighet att välja. Främst söker vi personal till:

- Parkering
- Servering
- Kontrollutsättning
- Arenabygge
- Administration/sekretariat

...Men vi söker personal även till starten, vätskekontroller, förstart mm. Eller om du har något eget du vill testa, så hör av dig!

Hur?

Om du är huvudansvarig krävs lite förarbete, men det är kul, givande och en merit. Annars ska du vara redo helgen v 44!

Jag vill vara med, hur gör jag?

Vi älskar dig för det!!! <3 Du tar kontakt antingen med tävlingsledaren eller personalansvarig och hör av dig. Självklart får du ta med dig familjen också, om du vill. 

Några av er har redan fått riktade frågor, besvara gärna de meddelandena ASAP tack.

Kontaktuppgifter:

Tävlingsledare: David Hector, davhector@hotmail.com, 070 437 65 81
Personalansvarig: Elisabeth Hector, elisabeth.hector@mnd.su.se, 073 731 19 78

...eller ta kontakt med någon annan du känner dig bekväm med att kontakta så förmedlar vi kontakten vidare! :)

Hela föreningen och speciellt tävlingsledaren tackar dig för din insats!

 

Uppdaterad senast: 2021-10-04 16:51:14 av David Hector

Skapad: 2021-10-04 16:08:45 av David Hector