Natt Sprint Cup 2020!

Natt Sprint Cup kommer även i år! Snättringe SK bjuder in till vår klassiska och mysiga Natt Sprint Cup med medeldistansbanor och masstart.

Vi bjuder in till en rolig och mysig träningscup med fyra etapper på torsdagar nu när hösten går över i vinter. Första etappen är torsdag 5/11 i Flottsbro och därefter följande tre etapper är 19/11, 3/12 och 17/12 i mycket intressanta terrängen i Korpberget, Kvarnsjön och Älvsjöskogen.

Kom och kör höstens roligaste och mysigaste träningstävling där du kan förbättra dina tävlings- och stafettrutiner med ett bra gäng. Det blir riktigt bra träningstävlingar mot gemensamt mål TOP23 2023 och därför vi vill peppa alla att vara med och bli taggade att köra stafettliknande träningar! Vi bjuder på tre etapper med masstart och final med jaktstart! Det blir fartfyllda träningstävlingar på banor som är gafflade.

I år finns det tre olika klasser att välja på; orange ca 3-3,5km, svart kort ca 3-3,5km och svart lång 5-6km.

För att kunna genomföra årets Natt Sprint Cup måste vi såklart ta hänsyn till vissa coronaanpassingar och alla ska bidra till att följa rådande restriktioner.

Du får delta om du är helt symptomfrisk och håller avstånd till andra! Anmälning är möjligt endast i förväg i Eventor och är begränsad till 50 personer per respektive klass.

Vi bjuder alltså på intensiv orientering i roliga områden och ett kull möjlighet att träna nattorientering! Anmäla dig snabbt eftersom först till kvarn princip gäller i år.

Tävlingstillfällen: Etapp 1: torsdag 5/11, Eventor Etapp 2: torsdag 19/11, Eventor Etapp 3: torsdag 3/12, Eventor Finalen (med jaktstart): torsdag 17/12, Eventor

Inbjudan

 

Frågor: Till ansvarig för Natt Sprint Cup 2020, Stefan Svensson Gelius – stefan.gelius@gmail.com

 

 

Skapad: 2020-10-27 21:52:18 av Anni Tanskanen