Nya anmälningsavgifter

Vi vill uppmärksamma alla medlemmar i Snättringe SK på att det från och med den 1 januari 2019 gäller nya anmälningsavgifter, som även gäller för öppna banor.

Vi vill uppmärksamma alla medlemmar i Snättringe SK på att det från och med den 1 januari 2019 gäller nya anmälningsavgifter, som även gäller för öppna banor. Utöver en generell höjning av anmälningsavgifterna möjliggör reglerna för arrangören att ta ut efteranmälningsavgift även på öppna banor och motionsklasser. Arrangören kan ta ut efteranmälningsavgift efter att ordinarie anmälan gått ut samt om du anmäler dig på plats på tävlingsdagen. 

Detta innebär att du som medlem i Snättringe kommer att få betala efteranmälningsavgiften ifall du anmäler dig till öppen bana efter ordinarie anmälan, vilket du redan tidigare har fått göra vid efteranmälan till tävlingsklass. Vid utebliven start får man liksom tidigare betala hela avgiften.

Det innebär att det finns en anledning att anmäla sig inom ordinarie anmälningstid, även för öppna banor, samt att det kostar extra att ha flexibiliteten att anmäla sig senare eller på tävlingsdagen. Nivåerna på efteranmälningsavgiften kan variera med nivån på tävlingen. Det finns inom Stockholm en rekommendation om en måttlig höjning av avgifterna.

Se tävlingsinbjudan i Eventor för information om ordinarie anmälan samt aktuell efteranmälningsavgift.

Uppdaterad senast: 2019-02-17 18:23:41 av Nadja Dahlström

Skapad: 2019-02-17 18:22:28 av Nadja Dahlström