Senaste nytt från styrelsen, juni 2023

Det sista styrelsemötet för terminen hölls 14 juni och styrelsen vill passa på att önskar alla en trevlig sommar, med mycket orientering såklart! Här kommer en kort sammanfattning från mötet.

O-Ringen 2027

Det är nu officiellt att världens största orienteringstävling kommer till Stockholm, då staden och O-Ringen har skrivit under avtal för 2027. Med en reviderad tidsplan kommer klubben att ge ett definitivt besked i höst. Men redan nu letar styrelsen efter klubbmedlemmar som vill engagera sig för O-Ringen Stockholm. Styrelsen har identifierat att det finns tre områden som vi tror är bra att bevaka: mark & arena, banläggning och inramning/kringupplevelser. Är du intresserad - hör av dig! (Kontaktuppgifter finns via länken nedan).

Orientering i Stockholmsdistriktet

En träff med alla klubbar från hela stockholmsdistriktet har hållits i juni av StOF (Stockholms orienteringsförbund). En aktuell fråga är ungdomsverksamheten och tappet efter pandemin, exempelvis är ungdomsserien tillbaka på nivåer från 2011. Vi ser inte riktigt denna trend i Snättringe utan ungdomsverksamheten är fortsatt stark, men som sport är det viktigt att vi behåller och rekryterar nya ungdomar! En trend som StOF kan se är att många ungdomar är med och tränar, men färre vill tävla. 

Det har även diskuterats anmälningsavgifter inom distriktet, en höjning skedde i början av året och tävlingarna i Stockholm ska ligga kvar på den nivån för att vara jämnt för alla tävlingar i distriktet och inte göra för stora och snabba höjningar. 

90-års firande

Det blev en fin dag med många på plats på Lida, spännande aktiviteter och en fin hyllning till klubbens långa historia. Styrelsen vill lyfta ge ett stort tack till den grupp som organiserat klubbens 90-års firande nu i juni.  Gruppen bestod av: Cecilia N, Elisabeth H, Anneli C och Monica H.

 


Är du mer intresserad eller har du något som styrelsen borde ta upp? Hör av dig till någon av oss. Du hittar kontaktuppgifter här: https:// snattringesk.se/styrelser-och- kommitteer

/Hälsningar Styrelsen

Uppdaterad senast: 2023-06-22 12:28:11 av Oskar Forsberg

Skapad: 2023-06-22 12:26:15 av Oskar Forsberg