Järv Äventyr

Den 13-14 maj arrangeras Järv Äventyr och Snättringe SK har utsetts vara funktionärer, mot arvode. Vilken ära! På funktionärslistan finns fortfarande luckor att fyllla, ca 15 st på lördag och 20 st på söndag.

Äventyrsloppet Järv Äventyr har arena vid Hammarbybacken och är en tävling där lag tar sig fram genom Nackareservatet samtidigt som laget ska lösa kluriga uppdrag och hitta skattkistor. Lite som en blandning av "Fångarna på fortet" och "Mästarnas mästare".
Arrangören har efter rekommendation frågat Snättringe om vi kan tänka oss vara funktionärer. Givetvis har vi tackat ja till detta fantastiskt roliga tillfälle att få vara med och sprida glädje till deltagarna samtidigt som vi får visa upp vår fina klubb och hur bra vi är på att ro arrangemang i hamn. Funktionärsarvodet är tänkt att täcka Snättringes kostnader för bland annat startavgifter och läger.

Bland funktionärsrollerna finns t ex arenabygge, hantering av nummerlappar, snitsla bana och bemanna en äventyrsstation. Arrangören söker vuxna funktionärer men även yngre kan vara aktuella, dock helst yngst 14 år.

Anmäl ditt deltagande lördag och/eller söndag via Järv Äventyr funktionärslista. Här hittar du också övergripande information om vilka roller som finns och vad de innebär. Vi siktar på att detta blir en superhelg!

För ytterligare information, kontakta Nadja via nadja_d@hotmail.com.

Skapad: 2023-04-19 21:28:46 av Stina Boräng