Vissa möjligheter till gemensam träning

14 december infördes nya nationella allmänna råd kring hantering av covid-19. De nya råden ger möjlighet att arrangera viss gemensam träning

Svenska Orienteringsförbundets tolkning av de nya allmänna råden finns HÄR

Regelverket kan ändras fort och vi behöver vara följsamma. Nedanstående plan gäller preliminärt januari ut. 

Under träningarna håller vi avstånd till varandra, är noga med hygien och följer alla övriga rekommendationer. Möjligheter till ombyte inomhus finns tyvärr inte.

MÅNDAGAR
Intervallträning på Källbrink klockan 18.00 för juniorer och yngre seniorer. (upp till cirka 30 år). Träningen sker vanligtvis på idrottsplatsen eller löparspåret och enligt ett schema som kommer att publiceras. Gruppen delas i mindre grupper om max 8 personer. Medföljande vuxna uppmanas att också träna intervaller, men på annan plats och i små grupper eller på ehen hand.

TISDAGAR
Vi fortsätter med gemensam styrketräning via digital media. Träningarna har än så länge ofta samlat 30-40 personer  kring datorerna och det finns plats för fler. Kontakta aneland@gmail.com för att få inbjudan.

TORSDAGAR
Träningen för barn och ungdomar upp till 15 år fortsätter som tidigare. Juniorer och yngre seniorer ges nu möjligheten till gemensam träning, i grupper om max 8 personer. Träningen kommer fokusera på teknik så länge som det är snöfritt. Tiden är 18.00 och plats kommer i någon mån att variera, men Källbrink kommer inte vara samlingplats. Medföljande vuxna ordnar med egen träning. 

LÖRDAGAR ELLER ANNAT TILLFÄLLE UNDER HELGEN
Juniorer och yngre seniorer samlas för gemensamma långpass, dvs. lång och lugn löpning i skog. Plats kommer att variera. Banorna kommer att tillgängliggöras för alla så att övriga kan springa när det passar.

NÄR SOM HELST
Det finns massor av banor med utsatta kontroller att springa på. Vi samverkar med andra klubbar och utbudet är nog större än det någonsin varit. HÄR finns utbudet beskrivet.

Uppdaterad senast: 2020-12-16 19:40:06 av Jörgen Hector

Skapad: 2020-12-15 23:04:31 av Jörgen Hector