Vi har ett resultat

Alla julkalenderns luckor är nu öppnade. Både fysiska och mentala utmaningar har genomförts av inte mindre än 55 stycken kämpar. Kul! Utlottningspriset då?

Kampen har varit tät och väldigt jämn. Då resultaten från sista luckan lämnats in kunde segraren utses med någon ynka poäng till godo. Det var så jämnt i toppen att det känns fint att kunna ge ett litet pris till både ettan och tvåan. Vi säger ett stort grattis till Mattias Kallhauge och Brais Piñero! Presentkort från OL-specialisten väntar.
Den som hade turen på sin sida i lotteriet kammade hem utlottningspriset i form av något gottigottigt. Grattis till Mira Vejedal!!

Priserna levereras i samband med en träning eller i annat sammanhang.

Med hänsyn till personer med skyddad identitet kommer inte en fullständig resultatlista att läggas ut. Vi hoppas på förståelse för det. Den nyfikne som vill veta sin slutplacering kan kontakta Stina Boräng.

Samtliga luckor kommer under en period åter att vara öppningsbara under Träning & tävling/Julkalender 2021. Där kan alla som vill så här i efterhand gå in och lösa uppgifterna. Rätta svaren till frågorna finns som facit på samma sida.

Skapad: 2021-12-25 21:56:04 av Stina Boräng