Träningsdag på hemmaplan 24/3

Eftersom Vårtrippeln med Måsenstafetten blev inställt pga snö var vi tvungna att ställa in lägret i Nyköping och vår planerade uttagningstävling på Måsenstafetten. Vi kör istället en träningsdag i Huddinge nu på lördag 24/3! Anmälan i Eventor!

Anmälan på Eventor!

 

Program:

10:00 Samling för Stafetträning vid Visättra (med IFK Lidingö, OK Södertörn och Järla)

Samling på parkeringen vid Visättra sporthall. Uppvärmning och sedan start ca 10:20.

Eftersom uttagningstävlingen på Måsenstafetten blev inställd ser vi gärna att så många som möjligt som siktar på 10MILA kommer och springer denna träning.

Långa banan är 6,6 km gafflad bana, relevant inför 10MILA med relativt mycket kupering på små branta höjder. Korta banan är 4,5 km. Start kommer att ske genom att simulera en andrasträcka på en stafett, dvs genom en jaktstart där du kommer att få veta kort tid innan när du startar. 

Ta med torrt ombyte för hela kroppen till efter träningen.

12:30 Lunch i klubbstugan

Resa till klubbstugan efter träningen. Fråga efter skjuts om du behöver. Lunch i klubbstugan till självkostnadspris.

13:30 Diskussion/lekar i klubbstugan

Program ej helt spikat ännu. Troligen diskussioner kring tävlingssäsongen och 10MILA, hur man kan agera i olika situationer som löpare. Ev. eget program för ungdomarna.

15:00 Löpskolning/styrka/löpning

En längre löpskolningsträning med Tobias Gelius (ca 30 min), därefter styrka för de som vill det och en lugn löptur för de som önskar det. Löparskor rekommenderas för denna träning. Dusch i klubbstugan.

Uppdaterad senast: 2018-03-19 23:06:16 av Simon Hector

Skapad: 2018-03-18 22:34:44 av Simon Hector