Nytt från klubbshoppen

Det är åter dags för utprovning av klubbkläder inför beställning. Vi visar kläderna efter torsdagsträningen 12 sept och 19 sept. Vi kommer också att sälja kläder från lagret direkt. Vi kommer även starta upp en låda med köp/sälj av begagnade klubbkläder, läs nedan. Dessutom kommer vi ta upp beställning på den nya Retro-jackan, se bilden.

När hösten börjar smyga sig på brukar det vara dags för beställning av klubbkläder. Vi kommer stå och visa de kläder som kommer finnas för beställning två torsdagar med start torsdagen den 12/9 från ca 18.30 till ca 20.30. Beställning görs via mail senast 22/9 med leverans ca 7 veckor senare. 

Har man tur finns det man vill ha redan i vårt lager, då går det bra att köpa direkt på plats dessa två torsdagar. Lättast är då att betala med swish direkt. 

Vi kommer göra några förändringar i sortimentet; caliber t-shirt kommer tillbaka med sin parkompis O-top (helnät) istället för Combat och Battle. Excercise jacket som vi prövade förra terminen säger vi hej då till medans vi säger hej och välkommen till Retro jacket. 

Om du vill beställa kläder mailar du till anneli@christie.se

Ange: 

1. Vilken sorts plagg, t.ex. "Running jacket"

2. Vilken storlek

3. Vem som ska ha plagget (ungdom upp till 18 år eller vuxen)

RETROJACKAN: Det är nu klart hur Retrojackan kommer se ut, se bild ovan. Klubben vill dock inte att jackan används på prispallen utan ser hellre att man då har på den vanliga Running-jacket som mer tydligt visar klubbtillhörighet. Retrojackan är inte subventionerad för barn och ungdomar. 

NYHET: Har du eller ditt barn vuxit ur era klubbkläder? Sälj vidare till en klubbkompis via "Begagnat-lådan" som dyker upp snart i förrådet. Instruktioner kommer finnas på lådan, respektera dessa och håll snyggt så får vi förhoppningsvis en fungerande köp/sälj-låda som även miljön mår bra av. 

I korthet;

Säljare: lägg ditt plagg i en plastficka som finns i lådan, fyll i lappen med vilket sorts plagg det är, storlek, swishnummer och vilket pris du vill sälja plagget för. Sätt ett pris du tycker är rimligt beroende på hur slitet plagget är. 

Köpare: om du vill prova och sen inte vill köpa, vik ihop plagget snyggt och lägg tillbaka i plastfickan. Vill du köpa; swisha till numret som står på lappen och ta med plagget.

Hälsningar Klubbshoppen; Anneli och Anna 

 

Uppdaterad senast: 2019-09-12 10:42:30 av Anneli Christie

Skapad: 2019-09-09 08:18:02 av Anneli Christie