Kommande två helgers extraaktiviteter!

Nu på lördag blir det tävlingslik träning medeldistans norr om Södertälje. Helgen efter har vi träningsdag att se fram emot på nationaldagen, ute på Ingarö! Dagen efter, söndag 7/6 är det sprint i Salem!

 

Lördag 30 maj är det tävlingslik medeldistans i Bastmora norr om Södertälje som SNO arrangerar. En nyhet är att det erbjuds en lösning för 70+, med egen start efter 16:00 på lördag. Se mer info i Inbjudan. För övriga är det fri start 12-13:30 som gäller. Det finns hela sju banor, så det finns något för alla! Läs mer i kalendern, anmälan senast torsdag 28/5 23:59.

 

På nationaldagen lördag 6 juni är det dags för en träningsdag igen efter succén på Kristi Himmelfärds dag! Denna gång åker vi längst ut på Ingarö och får finfin skärgårdsorientering och skönt badhäng. Det kommer finnas banor för hela klubben! I kalendern finns mer att läsa och anmälan som har öppnat och stänger torsdag 4/6 23:59.

Söndag 7 juni bjuder TMOK på en sprint i Salem! Snättringe har fri start 12-13:30. Det finns banor för alla. Mer info i kalendern, anmälan senast torsdag 4/6 23:59.

 

För att vi ska kunna ha så många aktiviteter som vi har det krävs det att vi hjälps åt. På aktiviteterna framöver kommer det behövas hjälp med ett antal saker, läs i kalendern för respektive pass vad som behöver göras. Hör av dig om du kan hjälpa till, det behövs!

Till sommaren har vi inte så mycket aktiviteter planerade ännu men det verkar ju som att många kommer att vara hemma i sommar så det vore kul att köra aktiviteter även då. Har du idéer eller kan hjälpa till, hör av dig!

 

Utöver dessa aktiviteter finns massor med möjligheter till orientering! Sidan med träningar att ladda ner är nu uppdaterad med tre finfina pass i Tumba, Järna och Laxne, dra ut och kör dem om du vill ha fin terräng med kul pass.

Ytterligare möjligheter för egen orientering finns, t.ex. via HittaUt och Friska Nacka. Ett tips är även appen UsynligO som man kan köra med när det inte finns utsatta kontroller, där man får ljudsignal från sin telefon om man är på rätt plats.

Missa inte heller att använda Messenger-gruppen Snättringes Träningspepp för att fråga om nån vill hänga på ditt pass. Hör av dig om du vill vara med i gruppen men inte är det!

 

Elitmiljö-träffar

Framöver finns ett antal träningar för Elitmiljö Stockholm-Södertälje. Det är intervaller på löparbana, sprint och skogsträningar. Träningarna vänder sig till HD18-21. Snättringe uppmanar löpare i den åldern att vara med på träningarna! Mer info här.

 

Uppdaterad senast: 2020-05-27 13:29:46 av Simon Hector

Skapad: 2020-05-26 16:22:12 av Simon Hector