Nyköpingslägret

Klockan var 16.00 den 24 mars och vi var 10 laddade ungdomar från Snättringe som skulle på läger med Skarpnäcks OL. Med oss hade vi Stefan som skulle hålla koll på oss.

Jag, Jakob T och Isak åkte tillsammans ner i en minibuss med några från Skarpnäck. Bilturen var lite lagom stel och det blev inte bättre av det det var en lååång bilkö. Vi tog dock någon genväg, oklart om det gick snabbare. 

Väl framme i Nyköping stannade vi på “Max” för att det skulle gå fort att äta innan natttävlingen. Det gick dock inte så fort. Efter att ha väntat i typ 15 minuter så blev maten äntligen klar för mig och Isak. Inte för Jakob för att någon tog hans mat(?). 

Efter mycket om och men rullade vi mot tävlingen. Alla började förbereda sig inför loppet och gick ihop två och två i patruller. 

Det var en fin terräng enligt Stefan och enligt dem andra var det risigt och blött. Alla kom tillbaka och hade gjort finfina lopp! Som lagledare blev man stolt! 

Vi rullade vidare mot vandrarhemmet  i Oxelösund. Där fick vi våra rum och åt kvällsfika. Efter det var alla ganska trötta och klockan var ganska mycket, så vi gick och la oss. 

Morgonen efter åt vi frukost och fick en lång genomgång om hur vi skulle göra på tävlingen. Vi fick även lagen till Boda Borg som vi skulle till efteråt. 

Vi packade in oss i bilarna och åkte mot tävlingen. Där mötte vi klubben och vi började väl förbereda oss lite smått. Jag anmälde mig till en Ö7 som jag skulle gå. 

Terrängen var fin och det var bra väder! Det gick bra för de allra flesta så det var roligt. 

Efter tävlingen begav vi oss mot Boda Borg. Där skulle vi köra en massa roliga utmaningar och celler. Det var jättekul och jag blev iallafall väldigt trött. 

Vi åt middag hemma på vandrarhemmet och sedan drog jag och några andra till Ica för att köpa godis till vår spelkväll. Vi spelade maffia med några ifrån Skarpnäck.

Nästa morgon åt vi frukost och packade ihop. Sedan drog vi oss mot stafetten. Där skulle alla få sina nummerlappar och SI pinnar så det blev lite stressigt. Men alla fick rätt och alla som skulle springa kom dit! 

Starterna gick och det gick bra för alla lag! Alla blev godkända och alla var nöjda med loppen. 

Efter stafetten åt vi lunch och begav oss hemåt. Jag har inget att säga om hemresan då jag sov som en stock hela vägen. 

Sammanfattat var det en jätterolig helg som jag kommer leva på länge!

 

Ella Karlsson

Uppdaterad senast: 2017-09-16 10:50:54 av

Skapad: 2017-04-28 14:45:45 av Klubbinloggning SSK