Inbjudan till Påskläger 2019

Påsklovet är väl numera synonymt med orienteringsresa eller? Och nu är det dags igen! Välkomna till årets Europaresa som går till Ungern 15-22/4! Läs inbjudan i nyheten!

Det är dags! Häng med på årets stora träningsresa söderut- till Ungern! Vi kan lova annorlunda orientering, bra formtoppning inför 10Mila och kanske lite ny teknikkunskap. Och kanske lite värme och god mat också om vi har tur. Förra året var vi nästan 40 personer- hur många blir vi i år?

Du som läser det här är inbjuden att följa med! Läs bifogad inbjudan, där står all information som du behöver veta.

Kostnaden för resan beräknas till ca 4000 kr. I detta ingår flygbiljett (utan bagage), bilhyra, bensin och boende. SSK subventionerar resan genom att betala startavgifter till tävlingarna samt träningskostnader. Om du inte är medlem i SSK måste du alltså räkna med att betala detta också.

Anmälan sker genom Eventor, klicka här. Anmälan är bindande. Ett förskott på 2000 kr tas ut och ska betalas till SSK:s plusgiro på 168612-0. 

Vet du redan nu att du ska med? Vad roligt! Anmäl dig gärna på en gång så kan vi börja att boka flygbiljetter direkt. På så sätt hoppas vi kunna pressa flygpriserna ytterligare och därmed erbjuda en billigare resa! Så vänta inte till sista dagen utan hjälp oss gärna genom att anmäla dig direkt om ni vet att ni ska med!

Du behöver absolut inte vara elitsatsande utan verkligen alla är välkomna, nybörjare som veteran! Ju fler vi är, desto roligare! Det kommer att erbjudas ett elitupplägg på träningarna men vi anpassar efter deltagarna och alla deltar på sin egen nivå.

Frågor? Gärna det, ansvarig är David Hector. Nås på davhector@hotmail.com eller på 070-437 65 81.

Välkomna önskar träningskommittén!

 

Uppdaterad senast: 2019-02-09 18:46:30 av David Hector

Skapad: 2019-01-17 15:44:50 av David Hector